Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Tangsuppe med tang og alger

Vegansk

1.Først lig alger i blød i 30mn i rent vand, lig så tang i blød i min 10min.

2.Blend så alger med 2 - 3 stykker fennike ikke for store stykker.

3.bulliong terning eller en stefuld bulliong kommes i vandet.

4.bulliong koger i vand i 40 - 45min.

5.resten kommer i og husk at put vandet med fra algerne og tangen som det stod i det simre i min 3 - max 5 min og der mad.

Gerne med et stykke groft rubrød til.

PS kan også laves rå. Vandet skal bare være max 43grader.

Det laves i en raw food koger der koger vand til max 43grader


Bedømmelse: 1 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af granhammer vegan xvx

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Forretter og lette måltider


Kommentarer

Colleen
8 år siden

Hej, jeg har smagt tangsuppe engang, men det var desværre ikke mig, men den suppe jeg smagte var der kun tang og kogende vand i. Der var slet ingen boullion i, så det var som at smage kogt havvand med tang i eller som at gå nede ved stranden en varm sommerdag og indånde den friske havduft.

kræver man kan lide det self
Danr
5 år siden

er det tang man selv kan finde i havet eller ?
og hvis hvilke arter ?

kan bruge alle arter kommer and på hvad bedst kan lide skal ikke ligge i blød vis er frisk ikke tørret tang alger

De tørre skal bare 12-15 i beløb inden bruges i tunken vand. Behøves ik men syndes giver beste resutat. Brug det vand de ligget i til suppen giver mere smag og næring .