Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Syltede valnødder

Vegansk

Valnødderne skylles og blancheres. Koges derefter ca. ½ time med resten.
Fjern kanel og vanille.
Tag valnødderne op og kog saften ned evt. med lidt mere sødestof.
Kyl valnødder og saft i et skoldet glas.
Kan holde sig min. 2 uger, put evt. en smule Atamon ved for længere holdbarhed.
Er helt vidunderlig hen over is eller til kage eller til ost (for vegetarer).


Bedømmelse: 10 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af Kilroy Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

200 gram valnødder
4 dl rødvin
saft af 2 store appelsiner
1 stang vanille
1 stang kanel
5 -6 spsk sirup/sukker/honning(vegetarisk)
 
Se flere opskrifter på Andet


Kommentarer

Kilroy
9 år siden

PS: når man koger saften ind, er det faktisk bedst at putte lige så meget sødestof i som ved begyndelsen, altså endnu 5 - 6 spsk...
Knoldselleri
9 år siden

Polly anbefaler..
Kilroy
9 år siden

Takker Polly...har du lige smagt dem hos Irena da ?;)
Tamaswini
9 år siden

Tama anbefaler osse...
Kilroy
9 år siden

Hov....kom i tanke om: det kunne være nice at tilsætte en skwiis cognac, rom eller whisky efter kogningen ----> må straks igang ;)