Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Selleribøf (Revet)

Vegansk

Bland selleri, soyafløde, hvidløg, æggeerstatning (klister er et bedre ord!) og rasp og tilsæt 1 tsk. salt og peber. Rør farsen godt og form 4 bøffer.

Kog pastaen al dente efter posens anvisning.

Steg imens selleribøfferne gyldne i halvdelen af olien, 4 min. på hver side.

Steg tomaterne kort på hver side i resten af olien, så de blot er varme og drys dem med basilikum.

Servér selleribøf og pasta med tomaterne.

Ekstra: Lav en sauce til pastaen. F.eks. denne her ostesauce, som en anden her på siden har henvist til på sin blog. Skønt den endnu ikke er afprøvet, fortjener den en plads her:

Fremgangsmåde for ostesauce:
Det hele blandes sammen, til man opnår en lind konsistens (tilsæt vandet en spsk ad gangen). Kan bruges til pasta, spaghetti eller lasagne.


Bedømmelse: 9 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Christian W

Ingredienser:

Selleribøfferne:
500 g revet selleri
1 dl soyafløde
3 fed hvidløg
2 dl rasp
6ss hørfrøskum eller
2 Ener-G egg replacer/HUSK/Arrow root æg
1 tsk. salt
1 tsk. peber

½ dl. olivenolie

4 tomater i skiver
grofthakket frisk basilikum

400 g vegansk grøn båndpasta

En eventuel ostesauce:
½ dl gærflager
1 spsk tahin
4 spsk kogende vand (brug evt. det vand, som pastaen koger i)
1 fed hvidløg, presset
Lidt salt
 
Se flere opskrifter på Kartofler og andre rodfrugter


Kommentarer

Linette
13 år siden

Rigtig gode! Dog bliver de kæmpestore, så jeg laver 8 bøffer i stedet for 4.
MorLiv
12 år siden

6 ss hørfrø skum??? hørfrø skum svarende til 6 æg, eller?
Christian W
12 år siden

Nej, som i 6 spiseskefulde svarende til 2 æg. :)