Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Biscotti di Prato/Cantuccini

Biscotti di Prato/Cantuccini

Vegansk

Italienske mandelsmåkager, spises til kaffen.

Bland alle tørre ingredienser. Tilføj hørfrøskum indtil dejen kan formes til to 2-3 cm brede "pølser".
Bages i 20-25 min. ved 200°, indtil de er let brune.
Afkøl, og skær dem i skiver. Tør dem i ovnen mens den stadig er varm.

Kagerne skal være meget hårde.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Kat

Ingredienser:

125g hvedemel
100g flormelis
60g mandler, groft hakkede
1 spsk appelsinskræl
1 tsk bagepulver
½ tsk natron
½ tsk vaniliestang
hørfrøskum (svarende til ca. 2 æg)
 
Se flere opskrifter på Desserter, kager og slik


Kommentarer

Grønsagen
9 år siden

lyder lækkert, også til té...
Veganitarian
8 år siden

Anne Larsen har også en opskrift på disse lækre kager. Jeg forsøgte at "veganisere" dem, men tror ikke resultatet bliver så godt som de skulle (de er inde i ovnen for at "tørre"/blive hårde). Dejen var ikke rigtig til at samle, så jeg måtte trykke dejen sammen på pladen mens de blev formet så godt de nu kunne formes. Ifølge Anne's opskrift skal de først have 15 min. ved 180 grader, så skæres de i skiver, derefter igen i ovnen, men 30 min. ved 125 grader. Håber det bliver et godt resultat.

Jeg laver da også dine biscotti, fordi jeg vil jo gerne finde en god opskrift der ikke kræver man skal købe æg.
Kat
8 år siden

Appelsin: Håber min opskrift fungerede bedre :)
Louise79
7 år siden

Mon man kan bruge NoEgg fremfor hørfrøslim?
Kat
7 år siden

Det skal jeg ikke gøre mig klog på, men det kan man sikkert. Smid en kommentar når du har prøvet.