Linsegryde
Vegansk
Linsegryde50 g grønne linser
50 g røde eller gule linser
2 hakkede løg
1 spsk olivenolie
1 tsk stødt spidskommen
1 dåse hakkede tomater
1 lille dåse tomatpuré
2 tsk oregano eller basilikum
1 dåse kokosmælk
2 spsk god eddike
salt og peber
hakket persille
evt. 1 tsk liquid smoke
Kog de grønne linser i 25 min., og kog de gule/røde linser i 12 min. Hæld vandet fra, når de har kogt.
Steg løgene i olie og tilsæt derefter alle indgredienser. Lad gerne retten simre lidt under låg.
Serveres sammen med bulgur eller ris.
Det er en virkelig lækker ret! Den lyder måske ikke af meget, men man skal prøve den!
Alle opskrifter af _Mia_:
Smoothie
Pandekager
Linsegryde
Dhal
Frisk pasta med cremet sovs
Nøddesteg
Stærk bønnesuppe
Kommentarer
Reignforever
13 år siden
13 år siden
Jeg brugte ikke helt så meget tomat, da jeg er lidt tomatforskrækket, men resultatet blev godt. Retten smager i hvert fald godt sammen med ris.
Stine
13 år siden
13 år siden
Mmm Mia den er bare super go den her... Skal jeg helt sikkert lave igen
riegn
11 år siden
11 år siden
Jeg var ikke helt tilfreds....synes den er lidt kedelig...
pegazuz
11 år siden
11 år siden
jeg brugte en halv dåse kokosmælk og synes endda det var en for meget. Den virker alt for fed i smagen. Dernæst brugte jeg rødvinseddike. Måske ikke en optimal eddike, ihvertfald synes jeg det hele havde en lidt underlig smag. Den kunne spises, men tror ikke jeg kommer til at lave den igen uden ihvertfald at improvisere den en hel del.
pegazuz
11 år siden
11 år siden
jeg brugte en halv dåse kokosmælk og synes endda det var en for meget. Den virker alt for fed i smagen. Dernæst brugte jeg rødvinseddike. Måske ikke en optimal eddike, ihvertfald synes jeg det hele havde en lidt underlig smag. Den kunne spises, men tror ikke jeg kommer til at lave den igen uden ihvertfald at improvisere den en hel del.
Enya
10 år siden
10 år siden
Mums - dejligt nemt, men superlækkert!