Wannabe ajvar
Vegansk
Serbisk "vegetarisk kaviar"/ dip.Tænd ovnen på 200 C (grill).
Fjern kernene i pepperfrugterne, og skær dem i mindre stykker.
Skær hvidløg i skiver.
Læg begge ting i et ildfast fad, drys med paprika.
Bag i 15-30 minutter.
Lad pepperfrugterne køle lidt af, før du blender det hele i en foodprocesser. Smag til med salt, pepper og persille.
Jeg manglede desværre aubergine, men det smagte dejligt alligevel.
Bedømmelse: 10 / 10 på 1 stemme.
Skrevet af Kat
2 fed hvidløg
1 spsk citronsaft
Salt og pepper
1-2 spsk paprika
evt. 1-2 spsk soya yofu natural og persille
Skrevet af Kat
Ingredienser:
2 røde snack pepperfrugter2 fed hvidløg
1 spsk citronsaft
Salt og pepper
1-2 spsk paprika
evt. 1-2 spsk soya yofu natural og persille