Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Chili/tomat-dressing

Chili/tomat-dressing

Vegansk

Ingredienserne blendes til en ensartet, næsten skummende, konsistens.

Kan bruges som tilbehør eller sovs til rigtig meget forskelligt mad.

Det fine ved denne opskrift er, at man kan udelade og tilsætte rigtig mange ingredienser. Kun tomat, chili, ingefær og peberfrugt er faste bestanddele for mig. Det er også godt at blende noget frugt (f.eks. pære, hvilket jeg har gjort for nylig med succes) sammen med de andre ting. Det giver sødme.

Ønskes en mere cremet konsistens, f.eks. til salatdressing, kan iblandes yoghurt, creme fraiche eller vegansk erstatning herfor efter blendning.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Astrid

Ingredienser:

1 tomat
½-1 chili uden kærner
ca. 1 ds. tomatpuré
½-1 rød peberfrugt
Ca. 10 gr. frisk ingefær
1 kvart løg
1-2 fed hvidløg
Lidt olivenolie (kan udelades)
Frisk mynte (kan udelades)
salt
peber/allehånde
citronsaft

Evt. creme fraiche/soyaerstatning
 
Se flere opskrifter på Saucer, dips og dressinger

Alle opskrifter af Astrid:



Naan

Bengalsk dal