Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Svensk pølseret

Vegansk

Svits de finthakkede løg til de er gyldne og klare. Skær pølserne i små skiver og lad dem svitse med et kort øjeblik.
Drys paprika over og bland det godt med pølser og løg.
Skru ned for varmen og tilsæt de skivede kartofler, mælk, tomatpuré, salt og peber.
Bland det hele godt sammen og lad retten snure 15 min. Tilsæt så soyafløde, hvis du vil og lad retten snurre ca. 15 min. Til retten er jævnet af mælken og kartoflerne.
Pynt med fintklippet purløg.


Bedømmelse: 6 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af Mirakler

Ingredienser:

3 dl. finthakket løg
40 gr. olie
10 ufarvede soyapølser
2-3 tsk. Paprika Edelsüss
1-1 1/2 ds. konc. tomatpuré
3 dl. soyamælk
Salt og peber
1 dl. soyafløde
1 kg. kogte kolde pillekartofler
 
Se flere opskrifter på Hovedretter og fint mad