Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Grøntsagsbøffer m. hvidebønner

Grøntsagsbøffer m. hvidebønner

Vegansk

De er rigtig gode som burgerbøffer.

Alle ingredienser (undtagen mel) køres igennem en foodprocesser. Rør mel i blandingen indtil den hænger sammen. Formes som bøffer og steges på panden til de er gyldne og sprøde på begge sider.

De bliver lækre sprøde pga. solsikkekernerne og hørfrøene.

De kan sagtens spises dagen efter.


Bedømmelse: 9 / 10 på 4 stemmer.

Skrevet af Kat

Ingredienser:

1 stor gulerod
1 dåse hvide bønner
½ zucchini
1 dl. solsikkekerner
1 spsk. hørfrø
ca. 1 dl mel
Hvidløg efter smag
Spidskommen (eller andre krydderier)
Salt og peber
Olie til stegning
 
Se flere opskrifter på Frikadeller


Kommentarer

Mrs Darling
7 år siden

bare hørfrø, uden at de skal laves til slim? Lyder nemt og de ser lækre mums ud ;)
Kat
7 år siden

Ja, altså jeg puttede hørfrø i fordi det smager godt, ikke for at få dem til at hænge bedre sammen. De hænger godt sammen uden :)
Kat
7 år siden

Ja, altså jeg puttede hørfrø i fordi det smager godt, ikke for at få dem til at hænge bedre sammen. De hænger godt sammen uden :)
Mrs Darling
7 år siden

Nårh.... er nok bare blevet lidt farvet af alt den hørfrøslime snak :) hæ, glæder mig til at prøve dem.
CrazedPineapple
7 år siden

det ser sgu lækkert ud :) glæder mig også til at prøve dem.
Mette-
7 år siden

Ganske gode og god konsistent - perfekte til burger. Jeg brugte sorte bønner i stedet for hvide, hvilket gik fint.
Sidney
7 år siden

lavede dem en gang før hvor jeg puttede mel i. synes de blev lidt tunge. igår puttede jeg dog rasp i. sådan at det blev let at forme. efter stegning var de perfekte :))
Knoggel
6 år siden

Nu har jeg desværre ikke en foodprocesser, kan jeg bruge en blender i stedet? Har selvfølgelig tænkt mig at rive guleroden først ;)
Kat
6 år siden

Knoggel: Ja, det tror jeg sagtens at du kan. Du bliver nok nød til at rive gulerod og zucchini først. Og så tilsætte solsikkekerner til sidst, så de ikke bliver blendet i for små stykker. Held og lykke :)
Knoggel
6 år siden

Hey Kat, tusind tak for det hurtige svar, nu kan jeg komme igang med at lave dem med det samme! Glæder mig til at smage dem :D Godt du siger det med solsikkekernerne, det havde jeg ikke lige overvejet ;)
Knoggel
6 år siden

Hej igen, ville bare lige fortælle at det med blenderen virkede desværre ikke, min kunne i hvert fald ikke klare det. Men det gik meget godt med håndmixeren ;) Og mums hvor var de gode! Tak for opskriften ;)
Kat
6 år siden

Det er jeg glad for at høre :)
Mannequin
5 år siden

Lavede dem i aftes, de blev rigtig gode.. Selv mine kødædende bofæller kunne lide dem
Tak for opskriften Kat :D
Kat
5 år siden

dejligt at høre og selvtak :)