Bønne/champignon postej
Vegansk
Kog 200 g. sojabønner (vægten er efter de har ligget i blød natten over, eller ca. 8 timer) i letsaltet vand i ca. 30-40 min. Rens og skær champignon i skiver. Rist dem i 1 spsk. olivenolie og tilsæt karry og løg. Blend sojabønnerne med 1. dl koldt vand, 2 spsk. citronsaft og 1 spsk. olivenolie og kom massen i en skål. Herefter blendes de stegte svampe/løg og tilsættes sojabønne massen. Smag til med hvidløg, røget paprika, peber og evt. lidt havsalt. Postejen kan blendes endnu engang hvis en lidt mere fin og cremet konsistens ønskes.Til slut kommes den i en boks, sættes i køleskabet - og når man ikke kan vente længere frådes den!
http://hijaluna.wordpress.com/2010/04/20/hjemmelavet-bonnesvampepostej/
Bedømmelse: 10 / 10 på 2 stemmer.
Skrevet af Luna_Månebarn
200 g. hvide eller brune champignon
2 spsk. friskpresset økologisk citronsaft
2 små løg (hakket)
2 spsk. olivenolie
½ dl. koldt vand
½-1 tsk. karry
1 fed hvidløg
2 spsk. sojasauce
Godt med friskkværnet peber
En knivspids røget paprika
Skrevet af Luna_Månebarn
Ingredienser:
200 g. sojabønner200 g. hvide eller brune champignon
2 spsk. friskpresset økologisk citronsaft
2 små løg (hakket)
2 spsk. olivenolie
½ dl. koldt vand
½-1 tsk. karry
1 fed hvidløg
2 spsk. sojasauce
Godt med friskkværnet peber
En knivspids røget paprika
Kommentarer
Mother Mercury
14 år siden
14 år siden
Hvor længe kan den holde?
Kat
13 år siden
13 år siden
Mother Mercury: Jeg ville nok gætte på at den kan holde ca. lige så lang tid som hummus. 5 dage - ën uge.
801010
12 år siden
12 år siden
Virkelig lækkert! Jeg undlod dog olivenolien og opløste istedet en grøntsagsbullion i 1 dl vand, hvilket også tilføjer en god smag