Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Pandekager med spinat og kikærter

Pandekager med spinat og kikærter

Vegansk


Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk speltmel, hørfrøskum, olie, salt og soyamælk sammen til at det har den rigtige pandekage konsistens. Steg dem på en tør pande.

Varm spinat, kikærter og hvidløg op på en pande. Bland soyamælk, fløde, miso, citronsaft og tahini i en skål. Hæld blandigen over spinaten. Smag til med salt og peber.

Fyld pandekagerne, og læg dem i et ildfastfad. Bages i ca. 15 minutter. Voila!


Bedømmelse: 10 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af Kat

Ingredienser:

Pandekagedej:

120 g (2 dl) speltmel)
1 dl hørfrøskum
1 spsk olie
Soyamælk (eller anden plantemælk)
½ tsk salt
evt. krydderier (jeg brugte paprika, karry og spidskommen)

Fyld:

250 g spinat
1 stort fed hvidløg
½ dl kikærter
1 spsk soyamælk
1 spsk soyafløde
½-1 tsk lys miso
1 tsk citronsaft
1-2 tsk tahini (ikke urtekram)
 
Se flere opskrifter på Hovedretter og fint mad


Kommentarer

Luna_Månebarn
8 år siden

Smums det ser lækkert ud! :-D
Hippieungen
7 år siden

Hvis man (som i mit tilfælde) har for mange kikærter til overs,
kan man ligge dem i bunden af fadet sammen med pandekagerne og bage dem. Det smager godt :D
Hippieungen
7 år siden

Btw, det smager übernice :D
Abekatten
7 år siden

Hvorfor må det ikke være urtekram?
Kat
7 år siden

Abekatten: Fordi urtekrams tahin er meget grov i konsistensen, i forhold til den slags man kan købe i grønthandleren eller asiatiske butikker.
Trine-
5 år siden

Hvor mange pandekager bliver der ca. Til ??
Kat
5 år siden

Trine: Det kan jeg simpelthen ikke huske, det er meget lang tid siden jeg lavede opskriften. 10 stykker tror jeg, altså ift. dejen.