Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Vegansk østersovs

Vegansk

Frit efter bogen "Authentic chinese cuisine"
Bland bouillonterningen med det kogende vand i en gryde til den er opløst. tilføj sukker og bønnesovs. Bland stivelsen med lidt vand til en lind konsistens, og rør det hurtigt i blandingen, til sovsen får en cremet lidt tyktflydende konsistens. Det kan opbevares tildækket i køleskabet til det skal bruges.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Ditte_Ka

Ingredienser:

1 svampe bouillonterning (eller en almindelig, og en vandet erstattes med bouillon fra svampe, fx fra shiitake)
1 dl kogende vand (eller bouillon)
2 spsk brun bønnesovs (fra kinesisk marked)
1 stor spsk sukker
1 tsk stivelse (fx kartoffelmel)
 
Se flere opskrifter på Saucer, dips og dressinger