Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Bolognaise

Vegansk

Soyagranulat blandes med soyasovs og bouillon (mængden justeres efter hvor kraftig/salt smag man vil have), og overhældes med kogende vand. Når granulatet er blødgjort, steges det i olie til det er gyldent. Stilles til side til senere brug.

Paprika svitses i rapsolie i en gryde; løg hakkes, og svitses sammen med 2 pressede fed hvidløg i olien. Champignoner og broccoli blandes i, og svitses til de er bløde. Soyagranulatet, de hakkede tomater og bouillonterningen rørt ud i en dl. kogende vand blandes i. Hvis blandingen føles for ”tør”, kan man hælde mere vand i; evt. hæld vandet i de tomme tomatdåser for at få det sidste tomat med.

De 2 sidste hvidløg hakkes fint, og kommes i gryden sammen med krydderierne. Bring sovsen i kog, og hæld kokosmælken i efter 5 minutter. Sovsen bringes i kog igen og skal simre i et par minutter efterfølgende.

Serveres med spaghetti og evt. b-gær.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af thismachine

Ingredienser:

200 g. soyagranulat
Soyasovs
Bouillon
Rapsolie

2 ds. hakkede tomater
4 fed hvidløg
2 løg
1 bouillonterning/tsk. bouillon
200 g. champignoner, halverede/firdelte
1 broccoli, buketter og stamme i skiver
300 ml. kokosmælk
Rapsolie
Paprika
Salt
Peber
Oregano
Timian
 
Se flere opskrifter på Pasta og andre hvedeprodukter


Kommentarer

-Nanna91-
14 år siden

kan være jeg spørger dumt men; hvad er soyagranulat? :)
Carrot
14 år siden

Det er sådan nogle soya-stykker der kan købes i helsekostforretninger. Det bruges som køderstatning. Det er tørret soya-halløjsa, og er derfor ikke på køl. :D