Bolognaise
Vegansk
Soyagranulat blandes med soyasovs og bouillon (mængden justeres efter hvor kraftig/salt smag man vil have), og overhældes med kogende vand. Når granulatet er blødgjort, steges det i olie til det er gyldent. Stilles til side til senere brug.Paprika svitses i rapsolie i en gryde; løg hakkes, og svitses sammen med 2 pressede fed hvidløg i olien. Champignoner og broccoli blandes i, og svitses til de er bløde. Soyagranulatet, de hakkede tomater og bouillonterningen rørt ud i en dl. kogende vand blandes i. Hvis blandingen føles for ”tør”, kan man hælde mere vand i; evt. hæld vandet i de tomme tomatdåser for at få det sidste tomat med.
De 2 sidste hvidløg hakkes fint, og kommes i gryden sammen med krydderierne. Bring sovsen i kog, og hæld kokosmælken i efter 5 minutter. Sovsen bringes i kog igen og skal simre i et par minutter efterfølgende.
Serveres med spaghetti og evt. b-gær.
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af thismachine
Soyasovs
Bouillon
Rapsolie
2 ds. hakkede tomater
4 fed hvidløg
2 løg
1 bouillonterning/tsk. bouillon
200 g. champignoner, halverede/firdelte
1 broccoli, buketter og stamme i skiver
300 ml. kokosmælk
Rapsolie
Paprika
Salt
Peber
Oregano
Timian
Skrevet af thismachine
Ingredienser:
200 g. soyagranulatSoyasovs
Bouillon
Rapsolie
2 ds. hakkede tomater
4 fed hvidløg
2 løg
1 bouillonterning/tsk. bouillon
200 g. champignoner, halverede/firdelte
1 broccoli, buketter og stamme i skiver
300 ml. kokosmælk
Rapsolie
Paprika
Salt
Peber
Oregano
Timian