Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Kartoffel- spinatmasala

Kartoffel- spinatmasala

Vegansk

Skræl kartoflerne og skær dem i små tern.
Pil løgene og hak dem fint.
Svits løgene i olien til de er bløde og klare og tilsæt så krydderierne (karry, korinader, spidskommen og kardemomme), som svitser med 1 minut- pas på at det ikke brænder på!
Kom kartoflerne ved og svits dem med 1 minut.
Tilsæt vand, hvidløg, cayennepber, salt og peber.
Skru lidt ned for varmen og lad retten simre under låg ca. 15 min til kartoflerne er ved at være møre.
Hvis retten bliver for tør tilsættes en smule vand.
Tilsæt den frosne spinat og kog videre under låg, til spinaten er optøet og gennemvarm.
Smag til med salt og peber.

Spis med salat og brød og evt. et spejlæg
Kom det indeni en pandekage eller brug resterne til at lave samosas med(indpakket fyld i filodej).


Bedømmelse: 9 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af MissMuffin

Ingredienser:

1 kg kartofler
200 g løg
2 tsk kardemomme
½ spsk stødt spidskommen
½ spsk koriander
1 spsk karry (evt. garam masala)
1 spsk olie
½-1 dl vand
2 fed presset hvidløg
cayennepeber, salt og peber
300 g frossen, helbladet spinat
 
Se flere opskrifter på Kartofler og andre rodfrugter


Kommentarer

Tamaswini
9 år siden

Eftersom at der hverken er mælk eller æg i din opskrift er den vegansk ;O) Det ser niiice ud btw!
MissMuffin
9 år siden

Det har du ret i:) Må jeg hellere li få rettet. Taak for tippet!

Smager mums :)
Trine T
8 år siden

Virkelig god og enkel ret - det er nok ikke sidste gang, den bliver lavet herhjemme :)
nannarasch
5 år siden

Lyder lækkert! Tak for opskriften.

Jeg regner med at lave opskriften på tirsdag og så putte resten i samosaerne til om onsdagen..
Jeg er bare lidt i tvivl om hvornår det skal puttes ind i samosaerne?
Skal resten bare stilles i køleskabet og så bare puttes ind i samosa-dejen dagen efter og blive varmet op i ovnen?
Eller hvordan omkring det? :-)