Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Sidst på måneden

Sidst på måneden

Vegansk

Det her smagte til min store glæde enormt godt, selvom det bare var køleskabsrester :D

Svits paprika og karry af i fedtstoffet på panden og derefter sesamfrøene, til de \"popper\" lidt.

Smid løgene på og lad dem blive gyldne.

I mens har du fintsnittet hvidkålen til fine strimler - på med det! :D

Lad det få lidt sammen inden du til sidst tilsætter de revne gulerødder.

Når det er ved at være færdig tilsætter du soya sauce (derfor ingen salt) og en lille smule æblecidereddike.

Man kunne helt sikkert med succes tilsætte tofu tern i starten sammen med krydderierne for at få mere substans i retten, men nu havde jeg ikke lige tofu :D





Bedømmelse: 8 / 10 på 4 stemmer.

Skrevet af Chai

Ingredienser:

Fedtstof
Sesamfrø
Paprika
Karry
Soya sauce
Æblecidereddike
1 stort løg
2 gulerødder
Hvidkål - efter \"gefühl\"


 
Se flere opskrifter på Grøntsagsretter


Kommentarer

Klidmonsteret
9 år siden

Hvidkål er helt sikkert genialt til sådan noget her...
- og så er det et fedt navn, du har givet retten :-)

Jeg ville dog ikke brænde paprikaen af men tilsætte den til sidst...
Paxie
7 år siden

Jeg har lige lavet min lidt egen version - og det er win!
Jeg ledte virkeligt efter en nem opskrift hvor jeg kunne komme af med mit hvidkål og de resterende rodfrugter, og denne her opskrift lød dejlig simpel, så jeg prøvede mig lidt frem med hvad jeg havde.
Så min version med med rødløg og pastinak, samt lidt ingefær og tørret persille som jeg alligevel havde i skabet.

Super nemt, super billigt, super lækkert! Tak!
Ivan L
6 år siden

Det opskrift skal prøves, og så kan man jo bruge hvad man har i køleskabet.