Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Månebarnets spinat/aubergine lasagne

Månebarnets spinat/aubergine lasagne

Vegansk

Opskriften er hentet på månebarnets blog, men sojaflødemængden er ændret, da lasagnen ikke må blive for tør.

Fremgangsmåde:

Alle indgredienserne til flødesaucen koges sammen under middel varme.
Skær auberginen i ca. 1 cm tykke skiver på langs og pensel dem på begge sider med en marinade af 2 spsk olivenolie, 2 spsk sojasauce, salt og peber. Bag dem øverst i ovnen ved god varme i 10-15 min…

Tø den helbladede spinat op og bland den med det pressede hvidløg samt lidt salt og peber.

Lasagnen opbygges således:
- Et lag flødesauce
- Halvdelen af spinaten
- Lasagneplader
- Et lag Ajvar
- Halvdelen af aubergine skiverne
- Et tyndt lag flødesauce
- Lasagneplader
- Et lag flødesauce
- Den anden halvdel spinat
- Lasagneplader
- Et lag Ajvar
- Den anden halvdel af aubergine skiverne
- Et tyndt lag fløde
- Lasagneplader
- Et lag fløde
Til slut drysses med rasp og lasagnen sættes i ovnen i 25-30 min ved 200 grader


Bedømmelse: 7 / 10 på 4 stemmer.

Skrevet af maria bundgård

Ingredienser:

Ingredienser (4 personer)

Lasagneplader
1 hel aubergine
100 – 150 g. helbladet spinat
Ca. 4 spsk. Ajvar (Peberfrugtblanding på glas) - kan udelades

Flødesauce:
500 ml soja eller havrefløde
1 – 2 fed presset hvidløg
½ – 1 tsk. Marmite - kan udelades
Salt (gerne urtesalt) og peber
 
Se flere opskrifter på Hovedretter og fint mad

Alle opskrifter af maria bundgård:






Kommentarer

-Nanna91-
9 år siden

den lyder virkelig god! den tror jeg at jeg vil lave en af de næste par dage!
DenBlaaKat
9 år siden

Hvor meget fløde skal der originalt i??