Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Aspargessuppe

Aspargessuppe

Vegansk

Smelt margarine i en gryde (den økologiske fra Ama samt den fra Nutana er begge 100 % vegetabilske), tilsæt mel og vandet fra aspargesene. Tilsæt også koldt vand og sojafløde. Smag til med salt, gærflager, hvidløgspulver, revet muskatnød, sort peber og citronsaft. Suppen småkoger et par minutter… Til sidst tilsættes de hvide asparges og retten serveres med lidt friskklippet springløg på toppen og fintskåret brød.

Bedømmelse: 7 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Luna_Månebarn Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

30 g. økologisk plantemargarine fra Ama

3 spsk. økologisk hvedemel

To dåser hvide asparges

½ dl. sojafløde

ca. 1 dl koldt vand

1 tsk. friskpresset citronsaft

2 tsk. nutritional yeast/gærflager

Godt med revet muskatnød

1 tsk. hvidløgspulver

1 tsk. vegetabilsk bouillon (gerne herbamare urtebouillon)

Friskkværnet sort peber
 
Se flere opskrifter på Supper

Alle opskrifter af Luna_Månebarn Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.:






Kommentarer

Kat
8 år siden

De store eller de små dåser?
Det ser lækkert ud :)
Luna_Månebarn
8 år siden

Jeg tror aldrig jeg har set små dåser med asparges. Så... Svaret må være: De store. ;-)
Mrs Darling
8 år siden

jeg har lavet den i en pimpet udgave med champion i samt løg og chili den smager fint men skiller lidt, tror det er pga citronen, eller er det bare her den skiller?? Kh Anja
Luna_Månebarn
7 år siden

Mrs Darling. Umm. God idé! Jeg tror din suppe er blevet varmet for meget op efter sojafløden er kommet i. Det kan godt få den til at gøre trælse ting. Prøv evt. at komme sojafløden i til aller sidst?
Mrs Darling
7 år siden

ej havde ikke set du havde svaret, ja det var ikke citronen for jeg serverede citronen til anden gang og der havde den os skillet, nu tror jeg det er asparges vandet, der er skurken... Prøver med soyafløde til sidst. Tror du det vil være bedre med ris fløde?

Forresten, det er altså super nam med championer i :D

Luna_Månebarn
7 år siden

Det er svært at sige. Jeg har aldrig oplevet at suppen er skilt. Det med at komme fløden i til sidst er mit bedste bud. Umm.... Nu får jeg helt lyst til aspargessuppe. ;)

Vil prøve at komme svampe i næste gang så! :D