Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Borlottibønner i lækker tomatsauce

Borlottibønner i lækker tomatsauce

Vegansk

Grundsauce:
Steg løgene i olivenolien til de bliver klare (ikke brune) og tilsæt dernæst hvidløg, som steges i ca. 1 min.
Tilsæt dåsetomater, laurbærblade, oregano, sukker, persille og lad sovsen koge ind i ca. 10 min.
Tag saucen af varmen - og husk at tage laurbærbladende op!

Steg løgskiverne i olivenolie i ca. 5 min i en pande, til de er klare og ej brune, hæld derefter grund/tomatsaucen i panden. Skyl berlottibønnerne i rent vand og hæld de rene bønner i panden. Lad retten småsimre under låg i ca. 10 min. og smag derefter til med salt og peber.

Server retten med godt brød. Velbekomme!


Bedømmelse: 8 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Økojohn47

Ingredienser:

Grundsauce:
Et løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
1 spsk oliven olie
2 laurbærblade
1 ds. hakkede og flåede tomater
1 tsk oregano
1 tsk sukker
2 spsk frisk, finthakket persille
Salt og peber

Derudover:
1 ds. berlottibønner
1 lille løg i tynde skiver
1 spsk olivenolie
Salt og peber.
 
Se flere opskrifter på Bønner, linser og andre bælgfrugter

Alle opskrifter af Økojohn47:






Kommentarer

Moonie
13 år siden

Nemmere bliver det nok ikke : ) All time classic at lave med sine dåsebønner.
Perfect_Circle
11 år siden

Dejlig let, hurtig og god ret :). Jeg synes dog den krævede en del salt, peber og chilipulver for at smage af noget. Men når det er gjort, så smager det også godt! :D