Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Svampepostej

Vegansk

Hak løg og hvidløg fint, svits i lidt fedtstof, tilsæt svampene, indtil de har smidt vandet og det er fordampet igen. Tilsæt resten og lad småsnurre nogle minutter.
Hæld i smurt fad og kyl i ovnen en times tid ved 175 grader.

Fråd ;)


Bedømmelse: 9 / 10 på 8 stemmer.

Skrevet af Kilroy Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

Et lille løg.
Et par hvidløgsfed.
Ca. 1½ liter svampe (meget gerne kantareller/pigsvampe/østershatte/tragtkantareller).
En brik soyafløde.
En kop kogt ris.
En lille håndfuld hakket hasselnødder.
Et par spiseskefulde opblødte havregryn/speltflager.
En klat tomatpure/ajvar.
Krydderier efter smag, gerne Provencekrydderi/basilikum/oregano.
Et drys røget paprika.
 
Se flere opskrifter på Postejer og andre ovnretter


Kommentarer

Mrs Darling
10 år siden

Kan man bruge tørrede svampe (opblødte) eller blande kantareller og champigoner?
Tamaswini
10 år siden

Tama anbefaler :D
Kilroy
10 år siden

Ja da Anja, man kan bruge alle slags spiselige svampe !!
Anjakastanja
10 år siden

Halløj Kilroy! :-)
Tak for opskriften på en smækkerlækker ret, som gjorde stor lykke i det lille hjem her til aften. Iøvrigt henrykkes jeg over din tilbagelænede måde at skrive opskrifter på - der er absolut ingen grund til at gøre ting besværlige :-D
Kilroy
10 år siden

Ola Anja !!
Glad for du kunne bruge opskriften til noget positivt :D
Better luck med den der ranking next time LOL ;)
Smovs !!
Kilroy
10 år siden

Hov...glemte : der skal rigeligt med friskreven muskatnød i også.....ups, stor mistake ;)
Kilroy
9 år siden

Har efterhånden lavet den adskillige gange med ræddi god respons:)
Man kan slf ekstrapolere med også at tilsætte spinat/linser/kikærter/kål/ærter/asparges/kartofler/quinoa/bulgur/cous cous/grøn eller rød peber/squash/whatever....
Kilroy
9 år siden

Den kan altså snildt trække et par håndfulde havregryn, har jeg erfaret efter at have lavet den 15+ gange :)
Trinche
9 år siden

Hov alt det jeg lige har skrevet forsvandt! Well - ville såmænd bare give "thumbs up" til denne opskrift! Virkelig lækker:D den kunne sagtens være en mulighed når min kødspisende familie kommer på besøg:D
Jeg har spist den både kold og varm:D Hvad kan jeg mere sige....lækkerhed:D
Kilroy
9 år siden

Jaaah Trinche, jeg er også vild med den, og ikke mindst altspisende bliver dejligt overrasket ;)
Mrs Darling
9 år siden

Tak for den, den er så lækker, vi spiste den her til aften (juleaften) med vegansk brun sovs, kartofler og grønkålssalat og det var en klar succes :D 10 points fra mig Kh Anja
Kilroy
9 år siden

Ejj hvor godt Darling-snart-mor, glæder mig I kunne lide den :D
Vi frådede den også her til antijul.
Erfaringen siger mig, at den nemt kan klare 4 - 7 fed hvidløg....det gør slet ikke ondt ;)
PerPer
8 år siden

Hej Kilroy og andre, Opskriften ser super lækker ud, men hvad svarer 1 1/2 liter svampe til i kg?
PerPer
8 år siden

Hej Kilroy og andre, Opskriften ser super lækker ud, men hvad svarer 1 1/2 liter svampe til i kg?
Kilroy
8 år siden

Hej PerPer (fedt navn...heh).....mængden svarer vel til omkring 5-700 gram vil jeg tro....men jo flere jo bedre ;O))
PerPer
8 år siden

Tak:) Og mange tak for det hurtige svar! Jeg tror, at jeg køber ca et kilo godt og blandet lækre svampe og smider i. Endnu en gang mange tak!