
Vegetardags-dellen
Vegansk
Kartoflerne koges og havregrynene lægges i vand i en skål imens...Hak restrende grønsager og solsikkekerner
Blend kartoflen med en stavblender til det er slimy og bland det med de hakkede grønsager og kerner og de våde havregryn.... Tilsæt rugmel, rasp og flere havregryn til det har en rimelig god fast konsistens.
Steg dem gyldne på en pande med olie (jeg havde brugt koldpresset rapsolie)
For et ekstra sprødt resultat kan man liiiige vende dem i rasp inden man steger dem. lav en tester,hvis den er lidt vådinden i tilsæt da lidt mere havregryn og rasp
NB: Opskriften er til ca 60-75 vegedeller, så enten til mange gæster eller fryseren
Bedømmelse: 9 / 10 på 7 stemmer.
Skrevet af PollyPunk
4 løg
3-4 bullionterninger
1 lille stykke knoldselleri
1 spsk sort peber
4-5 kogte kartofler (blendede)
4 dl solsikkekerner
2 dl sesamfrø
4 dl havregryn
4 dl vand
Rugmel
Rasp
Olie til stegning
Skrevet af PollyPunk

Ingredienser:
1 blomkål4 løg
3-4 bullionterninger
1 lille stykke knoldselleri
1 spsk sort peber
4-5 kogte kartofler (blendede)
4 dl solsikkekerner
2 dl sesamfrø
4 dl havregryn
4 dl vand
Rugmel
Rasp
Olie til stegning
Alle opskrifter af
PollyPunk :