Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Antioxidant Heksebryg

Antioxidant Heksebryg

Vegansk

Vask frugterne og bring dem i kog i en stor gryde vand.

Efter 45 min gav jeg dem en lille omgang stavblender og kogte det i yderligere 1 times tid. Fyld vand på flere gange i processen.

Smag til med lidt rørsukker eller stevia

Bomuldslærredet puttes i tragten over en kande og vædsken, der efter putter man indholdet i gryden i tragten/lærredet med en øse-ske.
Og dermed filtrer "guffet væk) og den rene heksebryg ender i kanden.


Bedømmelse: 6 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Knoldselleri Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

2 krus hyben
4 dl tørret brændenælde
1 stykke ingefær
3-4 krus lilla vindruer
2 limefrugter
Kanel efter behov
Vand
Rørsukker eller stevia efter behov.

1 stykke bomuldslærred (kog det lige inden brug evt i en gryde)
en stor tragt

Glasflasker der har været hældt kogt vand over og i...
 
Se flere opskrifter på Drikke