Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Spicy Mock Duck

Spicy Mock Duck

Vegansk

Del mock ducken i mindre stykker og steg dem på en pande. (Mock Duck købes på dåse i asiatiske butikker og består af glutenstykker, også kaldet “seitan”, som ligner og smager lidt som andekød.) Tilsat væden det har ligget i, lidt af gangen til det er stegt næsten væk. Skær svampene i kvarte og steg dem med et par min. Tilsæt også hakket gul og rød peberfrugt samt hakket grønkål. Kokosmælken hældes ved, og retten smages til med salt, peber, gul karry, hvidløg, citronsaft, red curry paste og vegetarisk stir-fry sauce. De to sidstnævnte kan ligeledes købes i asiatiske butikker.

Retten serveres på en bund af basmati eller jasmin ris og med lidt friskklippet forårsløg på toppen.


Bedømmelse: 9 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af Luna_Månebarn Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

1 dåse mock duck (gluten-stykker)
1 dåse kokosmælk
1 håndfuld frisk hakket grønkål
5-6 champignon
½ rød peberfrugt i tern
½ gul peberfrugt i tern
1-2 tsk. red curry paste
2-3 spsk. vegetarisk stir-fry sauce
1 fed hvidløg
1 tsk. citronsaft
1 tsk. almindelig gul karry
Salt og peber
 
Se flere opskrifter på Gryde- og wokretter

Alle opskrifter af Luna_Månebarn Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.:






Kommentarer


Ingen ingefær (:/)?
:D
Luna_Månebarn
8 år siden

Jo da... Masser! Kunne være ganske godt i... ;) :D
nannarasch
5 år siden

Rigtig god opskrift!