Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Squashkage

Squashkage

Vegansk

Vegansk squashkage:


Nedenstående ingredienser blandes:

1 tsk natron
2 tsk bagepulver
2 tsk vanilliesukker
2 tsk kanel
1/2 tsk salt
350 g mel


Dernæst tilsættes:

1/2 l revet squash (svarer cirka til en stor én af slagsen)
250 g sukker
2 dl olie
2 dl sojamælk


Blandes godt og bages ca. 1 time ved 175 grader.


Bedømmelse: 9 / 10 på 25 stemmer.

Skrevet af Reignforever

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Desserter, kager og slik

Alle opskrifter af Reignforever:


Kommentarer

TheOldMe
14 år siden

Jeg har givet min stemme, så vil synes at det er rimeligt at begrunde den :)
Jeg synes det var en super god kage, der var rigtig god i konsistensen og smagte rigtig godt. Jeg puttede lidt solsikkekerner i og det gav den lidt ekstra at tygge på.
Jeg kan meget godt lide den, fordi den er så enkel som den er, først finder man de første ingredienser og putter dem i, og bagefter putter man de andre i, og vupti har man faktisk en ret god kage!
Annie.
14 år siden

Jeg synes rigtig godt om kagen men lavede dog lidt om på den oprindelige opskrift, jeg tilføjede 50 g. solsikkekerner, brugte kun 200 g. sukker og bagte den i ovnen i 80 min. -Dejlig kage! :)
Bibs
13 år siden

Superlækker saftig kage :oP
Jeg tilføjede en håndfuld rosiner, en håndfuld hakket mørk chokolade og udelod kanel.

Dix
13 år siden

hel fantastisk. Tak for opskriften. Min kæreste puttede mindre mængde sukker i (189g) og prøver ligenu med endnu mindre sukker (100g) samt grahamsmel
Spætte
12 år siden

Jeg har lavet denne kage rigtig mange gange efterhånden, og det er altid et hit. Jeg prøvede en enkelt gang med græskar i stedet for og med appelsinglasur - nøj, så bliver man populær på et kollegiekøkken :-)
Cecilia
12 år siden

vildt lækker kage : D
bager den nu for 2. gang.
AndreaMD
11 år siden

Man kan jo ikke andet end give denne kage 10 chillier! :D
Jeg bagte den iaftes, og fik så delt den ud i klassen idag - Folk var ellevilde :D
Den smager virkelig godt.
Synes dog det kan være svært at finde ud af hvor længe den skal have. Er det meningen den skal være lidt klistret i midten? xD
Mama Sus
11 år siden

Åh det er en total fantastisk kage..
anna-sofie
11 år siden

Mums. Nu har jeg gået og hungret efter en (vegansk) sqaushkage i ALT for lang tid efterhånden. Glæder mig super meget til at komme hjem fra efterskolen på fredag og få den lavet!
Luna_Månebarn
10 år siden

Den er afprøvet - og GODKENDT! Jeg bagte den på mit arbejde, og fik virkelig meget ros for den. SÅ sejt at være veganer når man kan diske op med en kage som denne. :-D Jeg tilføjede lidt mere kanel, samt kardemomme, revet appelsinskal, appelsinsaft, tørristede hakkede valnødder - og da jeg havde hørt fra én som havde lavet den, at man godt kunne undlade noget af olien, skiftede jeg ½ dl. olie ud med ½ dl. sojamælk. Den var stadigvæk rigtig saftig og "fedtet". Jeg lavede en glasur af "Fri" margarine, flormelis, revet appelsinskal, appelsinsaft, citronsaft, ægte vaniljekorn og lidt salt. Passede perfekt dertil! Næste gang vil jeg dog prøve at lave en frosting af vegansk smøreost i stedet for margarine. Jeg lover at jeg snart blogger om denne kage. Den er simpelthen for god til at holde for sig selv!
Nelle
10 år siden

Virkelig lækker kage! Men den smagte meget af olie den første gang jeg lavede den, så efterfølgende har jeg skiftet de 2 dl olie ud med 2 spsk. Den bliver ligeså svampet..
Remix
10 år siden

Intet bedre end squashkage. One love
yogi2650
10 år siden

Mums ! Den lyder godt nok god, den skal jeg helt bestemt lave på et tidspunkt. Er der andre en Nelle som har prøvet med mindre olie? For synes at 2dl lyder lidt meget? Tror jeg også vil prøve med til grahamsmel :)
-Mette-
10 år siden

Jeg puttede dejen i muffinforme. Det virkede fint. De er nu pyntet med jordbær/ citron frosting og klar til aftenhygge.
BobbelobBob
10 år siden

Min efterskolebuddy og hans mor har lavet den her til os. Omg, den er Gud!
Eadgyth
9 år siden

SÅ lækker og svampet! Brugte dog kun 150 g. sukker og 1½ dl olie - tilføjede små chokoladestykker og skiftede vanillesukkeret ud med ren vanille. Mums! Er sikker på familien bliver glade når jeg kommer slæbende med denne kage imorgen :-)
Paxie
9 år siden

Super lækker kage - og mega simpel!
Stod i supermarkedet og ledte efter en hurtigt, nem veganerkage som bestod mest af de ting jeg havde - and here we go!

Jeg brugte dog finvalsede havregryn i stedet for noget af melet og lod dejen stå en lille smule, hvilket virkede fint. Vil prøve med solsikkekerner og mindre sukker næste gang.
Dog viste min lille ovn sig at være sær så toppen begyndte at blive småbrændt efter en halv time... Men det var vist den ovn og dét fad.
Skal ud og have et stykke mere nu... Tak for en skøn opskrift! Helt klart en gemmer!
Carrot
9 år siden

Rigtig god kage. Min gymnasieklasse var helt vild med den! :D
shalala
9 år siden

Jeg er ikke så innovativ, så jeg er endt på at lave den her kage, omkring 400 gange nu, og den er så såre simpel og lækker... Så er det bare om man føler sig lidt for lasket og vil skære ned på sukkeret og olien. Den sidder fuldstændig på rygraden (og sidebenene) nu, så ville bare sige tak til Reignforever for en snorlige opskrift!
Luvox
9 år siden

Hvor mange mennesker bliver der ca til? :) Tænker jeg vil lave den her, når jeg skal have kage med til gymnasieklassen :D
ReformedVEGAN
9 år siden

Mums mums mums! Jeg lavede min med 2 dl æblemos og 250 g dadler i stedet for olie og sukker. Fuldkornshvedemel i stedet for alm. hvedemel. Puttede ekstra kanel (ca. 4 tsk), kardemomme (ca. 2 tsk), 70 g tørristede valnødder, citronsaft (2 spsk)/-skal (fra 1 citron) og appelsinsaft (3 spsk)/-skal (fra 1 appelsin) i. Bagte den i en form i mål 20x30 cm i 1 time ved 175 grader. Den blev lækker svampet.
Næste gang vil jeg putte mere kanel i (ca. 2 spsk), ingen kardemomme, flere valnødder (ca. 100-150 g), ingen citronsaft/skal, samme mængde appelsinsaft, men skal af 2-3 appelsiner hakket fint. Appelsinskallen var virkelig det, der fik kagen virkelig op at ringe!
Tqooa
8 år siden

Det fik jeg vist lige mine 600 g. frugt og grøntsager, ved kun at spise denne kage.....ups ;)