
Grahamsboller
Vegansk
Bland alt i den rækkefølge, som ingredienserne er skrevet. Ælt dejen igennem - ja, fingrene ned i den
Lad den hæve under et viskestykke i 10 min.
Lav boller af dejen og lad dem efterhæve i 15 min.
Pensel bollerne med olie og evt. krydderier (mine havde salt og timian på toppen)
Bages i ovnen i 8-10 min. på 250 grader.
Jeg spicede dejen op med paprika og tørret timiam.
Bedømmelse: 9 / 10 på 3 stemmer.
Skrevet af Maj :)
2 dl lunken vand
½ pakke gær
½ tsk salt
1 spsk agave sirup
2 dl grahamsmel
2-2½ dl hvedemel
Olie og salt til "penslingen".
8-10 min på 250 grader.
Dejen kan spices op med fx. paprika.
Skrevet af Maj :)
Ingredienser:
2 spsk olie2 dl lunken vand
½ pakke gær
½ tsk salt
1 spsk agave sirup
2 dl grahamsmel
2-2½ dl hvedemel
Olie og salt til "penslingen".
8-10 min på 250 grader.
Dejen kan spices op med fx. paprika.
Kommentarer
johannzen
9 år siden
9 år siden
det ser næmt,hurtigt og lækkert ud.. dem prøver jeg lige at bage...

johannzen
9 år siden
9 år siden
så er de færdige... jeg brugte akacie honing istedet, og paprika og timian i dejen og på toppen timian

fik 8 små lækre boller ud af det... og de smager........ LÆKKERT lige til mad pakken! kl 00:41