Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Porrer / persille - spread

Porrer / persille - spread

Vegansk

Blend det hele med en stavblender og det er klar til at putte på brød.

Man kan med fordel bruge persillestængler man evt ellers ville smide ud, de smager fint og bliver jo HELT blendet.

Tilsæt evt mere solsikke eller vand hvis det er fpr vådt eller tørt


Bedømmelse: 9 / 10 på 9 stemmer.

Skrevet af Knoldselleri Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

1½ dl solsikkekerner
1 dl bullionvand (evt fra kogning af grønsager)
4 cm rå porrer
1 håndfuld persille
lidt peber

evt lidt hvidløg
 
Se flere opskrifter på Pålæg


Kommentarer

mario
8 år siden

Jeg lavede en De lux udgave af denne ved at dække overfladen (et par millimeter) med havrefløde og bage den 20 minutter efterfølgende... det smagte fantastisk :o)
Knoldselleri
8 år siden

Mario.... det tror jeg ikke er helt dårligt, sikkert osse lidt mere småbørnsvenligt end rå porrer :O)