
Porrer / persille - spread
Vegansk
Blend det hele med en stavblender og det er klar til at putte på brød.Man kan med fordel bruge persillestængler man evt ellers ville smide ud, de smager fint og bliver jo HELT blendet.
Tilsæt evt mere solsikke eller vand hvis det er fpr vådt eller tørt
Bedømmelse: 9 / 10 på 9 stemmer.
Skrevet af PollyPunk
1 dl bullionvand (evt fra kogning af grønsager)
4 cm rå porrer
1 håndfuld persille
lidt peber
evt lidt hvidløg
Skrevet af PollyPunk

Ingredienser:
1½ dl solsikkekerner1 dl bullionvand (evt fra kogning af grønsager)
4 cm rå porrer
1 håndfuld persille
lidt peber
evt lidt hvidløg
Alle opskrifter af
PollyPunk :
Jule-tofu-deller
Flødeost
Linse hummus/linsepostej
Linse vegedeller
Asparges creme
Soyabønnepostej
Linse/tomatsovs
Svampe/Grønkåls ret
Alternativ til mayo
Nøddesteg
Hvidvinssovs med grønsager.
Nice, nem og sund garniture..
Sukkerfri Jordbærtærte - NEM!!!
Sund Dessertcreme (evt lagkage?)
Nem Ris ret
Indisk inspireret gullashsuppe?
Kommentarer
mario
12 år siden
12 år siden
Jeg lavede en De lux udgave af denne ved at dække overfladen (et par millimeter) med havrefløde og bage den 20 minutter efterfølgende... det smagte fantastisk :o)
PollyPunk
12 år siden
12 år siden
Mario.... det tror jeg ikke er helt dårligt, sikkert osse lidt mere småbørnsvenligt end rå porrer :O)