Pizza
Vegansk
Opløs gæren i lunkent vand og tilsæt salt og olie. Tilsæt herefter melet, ælt dejen igennem og lad den hæve under et viskestykke i en halv time.Tænd ovnen på 225 grader.
Hæld hakket tomat og puré i en gryde og tilsæt krydderier efter lyst - skal bare lige varmes igennem.
Skær grøntsagerne tyndt.
Læg dejen på et stykke bagepapir og læg den på en bageplade. Fordel tomatsauce og grøntsager og drys oregano ud over herligheden.
Skal have 15-20 min. i ovnen.
Bedømmelse: 10 / 10 på 3 stemmer.
Skrevet af Maj :)
- ½ pakke gær
- 2 dl lunkent vand
- ½ tsk salt
- 2 spsk olie
- 250-300 g hvedemel
Tomatsovs:
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 dåse tomatpuré
- krydderier efter lyst
Pizzafyld:
Hvad end man har i køleskabet, men jeg havde:
- gulerødder
- soltørrede tomater
- blomkål
- løg
- slikærter
- forårsløg
- jalapenos
Oregano til drys
Skrevet af Maj :)
Ingredienser:
Pizzadej, ca. 1 bradepande:- ½ pakke gær
- 2 dl lunkent vand
- ½ tsk salt
- 2 spsk olie
- 250-300 g hvedemel
Tomatsovs:
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 dåse tomatpuré
- krydderier efter lyst
Pizzafyld:
Hvad end man har i køleskabet, men jeg havde:
- gulerødder
- soltørrede tomater
- blomkål
- løg
- slikærter
- forårsløg
- jalapenos
Oregano til drys
Kommentarer
Wizzerdrix
12 år siden
12 år siden
Jeg sidder her og spiser nu. Den smager dejligt. Det er en af de første gange i mit liv jeg har lavet en pizza helt alene, så jeg har ikke rigtig ekspertviden til at kritisere opskriften på nogen måde. Den er fin Skorperne er lidt hårde. Nogle tips til hvordan man gør dejen lidt mere luftig?
Maj :)
12 år siden
12 år siden
Der må jeg melde pas, plejer at fylde godt med tomatsauce helt ud til kanten - så bliver de ikke så hårde. Ift. dejen, så tror jeg den vil blive langt bedre af at blive bagt på en pizzasten eller en perforeret bageplade