Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Ajvar - peber relish.

Ajvar - peber relish.

Vegansk

Bag peberfrugter og aubergine i et ovnfast fad i ovnen ved 200 grader i en halv times tid, eller til skinnet bliver sort og får blærer.
Tag fadet ud og dæk det med staniol, så grøntsagerne bliver dampet i deres egen varme i ca. 10 min. Fjern herefter skinnet og kernerne.
Så er det bare om at mose løs med en gaffel, eller en foodprocesser, hvis man er så heldig at have en sådan.
Sauter løg og hvidløg på en pande og bland det sammen med grøntsagerne og citronsaften. Smages til med salt og peber.

Kan opbevares i køleskabet i en uges tid.

Pssst - jeg har ikke en foodprocesser, så min ajvar ser ikke særligt køn ud i glasset, men den smagte fint ;)


Bedømmelse: 10 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Maj :)

Ingredienser:

4-6 paprika/rød peber
2 aubergine
1/4 kop olivenolie
et lille løg
2 fed hvidløgsaft fra ½ citron
salt og peber
 
Se flere opskrifter på Saucer, dips og dressinger

Alle opskrifter af Maj :):



Chili sin carne




Kommentarer

Henriette-K
10 år siden

En stavblender vil fint kunne klare at mose dem, og den er ikke ret dyr. Er fantastisk til mange ting. Lyder lækker din opskrift. Den må jeg prøve :D
Henriette-K
10 år siden

En stavblender vil fint kunne klare at mose dem, og den er ikke ret dyr. Er fantastisk til mange ting. Lyder lækker din opskrift. Den må jeg prøve :D