Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Mexicanske burgere med quinoabøffer

Mexicanske burgere med quinoabøffer

Vegansk

Bøffer:
150 g rødbeder
2 alm. str. løg
1 del. hel quinoa
1 tsk. salt
2 tsk. karry
2 æg
1 del groft speltmel
1 presset hvidløg
en smagsneutral olie til stegning

quinoa'en kommes i 1 1/3 kogende vand hvor det koges i 10 min. herefter stilles det til side med låg og trækker i 10 min. Overskydende vand hældes fra. Rodfrugterne blandes i en skål med karry, salt, hvidløg og mel. Quinoa'en og æg tilsættes. Er quinoa'en varm vendes æggene i som det sidste. Form bøfferne med en ske, pres dem lidt flade og lad dem stege i ca. 5 min på hver side. De må gerne få en god skorpe.

Tilbehør til burgere:

Guacarmole:
2 moste advokado
1 presset hvidløg
salt og citron efter smag

-indgredienserne moses sammen

ovnbagte kartofler:
kartoflerne skrælles og skæres i både, herefter vendes de i olie, paprika, salt og timian. Kartoflerne bages i ovnen i ca. 20 min på 225 grader

Aioli til ovnbagte kartofler:
alt efter hvor meget man skal bruge så:
maionnaise
salt
1 presset hvidløg

Fyld til burgerene:
Burgerboller
sur/sød sauce
salsa
Ananas i ringe
Jalapenos
tomat
agurk
revet rødbede


Jeg laver også bøfferne til pålæg og madpakken. De er rigtig lækre :)

For vegansk udgave: Hørfrøslim i stedet for æg i bøfferne, og vegansk mayo til aioli'en


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Amaru

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Hovedretter og fint mad

Alle opskrifter af Amaru:






Kommentarer

Tamaswini
8 år siden

Ser frådern ud! :D

For vegansk udgave; hørfrøslim i stedet for æg i bøfferne, og vegansk mayo til aioli'en :O)