Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Veggie-balls

Veggie-balls

Vegansk

Riv og snit og bland alle ingredienserne til en fars

Bring bullionvandet i kog

Formfarsen med en the-ske og kog dem i ca 10 min -test 1-2 først, falder de fra hinanden tilsæt mere mel...

De kan bruges tildiverse grønsagssupper og boller i karry....


Bedømmelse: 10 / 10 på 3 stemmer.

Skrevet af Knoldselleri Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

2 revet gulerødder
1 lille stykke revet knoldselleri
1 stort hakket løg
1 dl rugmel
1½ dl havregryn
1½ dl rasp
½ spsk peber
½ spsk karry
½ spsk spidskommen
1 dl vand
2 knuste bullionterninger
2 spsk husk

--
1½ liter kogende bullionvand
 
Se flere opskrifter på Andet


Kommentarer

ReformedVEGAN
7 år siden

Kan man bruge andet en Husk? Det er vel bare til at binde massen sammen?
Knoldselleri
7 år siden

Ja men det skal bare være ret fast i det fordi man jo skal koge dem... hvor jeg forstiller mig at hørfrøslim måske ville opløse sig....
Måske kan du bruge et no-egg-produkt?
Anis
7 år siden

Har lige forsøgt mig med dine veggie-balls. Første gang blev det bare til en grød, så jeg forsøgte igen... Grød igen! Synes, at jeg har fulgt opskriften til punkt og prikke, og farsen var da også meget fast. Puttede dem i spil-kogende vand, og gav dem 10 min (kun 9 min anden gang..). Hvad er galt?
Knoldselleri
7 år siden

Det forstår jeg virkelig ikke! Splatter de fuldstændigt?
Måske kan du prøve at bruge hvede mel eller glutenmel istedet!
Jeg må lige teste dem een af dagene og se om jeg har skrevet noget forkert.
Men udfra chillis ser det ud som om det er lykkedes for andre hmmm
Perfect_Circle
6 år siden

De er jo nærmest perfekte :D. Jeg tror de ville smage præcist som "rigtige" kødboller, hvis jeg havde brugt lidt mindre selleri :). Det må jeg prøve næste gang! Forresten, jeg halverede opskriften og fik omkring 20 veggie-balls :).
SigneG
4 år siden

De har en super lækker smag, men jeg synes at konsistensen er lidt klistret. Bliver jeres også det?