Græskar-chili-suppe
Vegansk
Champignon og løg hakkes og svitses i olie og chili.Selleri og græskar skæres i mundrette stykker og koges i vandet. Når det er mørt tages halvdelen og, mens den anden halvdel blendes med kogevandet.
Suppen skal nu smages til med mere chili - evt. chilisovs salt peber og bouillon.
Når suppen er smagt til tilsættes græskar- og selleri-ternene, samt champignon og løg.
Det hele varmes igen, og maden er klar.
Der kan evt. tilsættes nudler eller suppehorn. Spises som den er eller med et godt stykke hjemmebagt brød.
Denne portion passer til en person, som hovedret, og op til 4 personer hvis det er som forret.
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af Louise79
175 gr selleri
175 gr champignong
1 løg
ca. ½ liter vand
Olivenolie
Chili
Bouillon
Skrevet af Louise79
Ingredienser:
175 gr græskar - gerne hikaido175 gr selleri
175 gr champignong
1 løg
ca. ½ liter vand
Olivenolie
Chili
Bouillon