Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Tofudeller

Vegansk

Tofu blandes med mel. Løg, krydderurter hakkes rigtig fint. Hvidløg presses i dejen. Smages til med krydderrier. Dejen æltes rigtig godt og grundigt med hånden. Dejen stilles på køl, inden de formes til små deller og steges i olie.



Bedømmelse: 8 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Acai-Maria

Ingredienser:

1 pk tofu
100g hvedemel
1 løg
2 fed hvidløg
en masse friske krydderurter eller spinat
Korriander
Spidskommen
Salt
 
Se flere opskrifter på Hovedretter og fint mad


Kommentarer

Marika
8 år siden

Hej Acai-Maria!
Kan man lave disse med firm tofu? Er kommet til at købe en forkert, så nu ved jeg ikke rigtigt hvad jeg skal stille op med den.. :)
Acai-Maria
8 år siden

ja det kan du sagtens, det har jeg selv gjort.. du skal bare ælte godt med hænderne og lade det stå på køl inden du steger dem..
Leppy
7 år siden

hvad kan man spise til de hersens deller?
Acai-Maria
7 år siden

Kartofler eller ris.. og så en god råkost salat til. Det plejer vi at gøre. Eller kogte grønne bønner og kartofler. Det er vist kun fantasien som sætter grænser. ;)