Tofudeller
Vegansk
Tofu blandes med mel. Løg, krydderurter hakkes rigtig fint. Hvidløg presses i dejen. Smages til med krydderrier. Dejen æltes rigtig godt og grundigt med hånden. Dejen stilles på køl, inden de formes til små deller og steges i olie.Bedømmelse: 8 / 10 på 1 stemme.
Skrevet af Acai-Maria
100g hvedemel
1 løg
2 fed hvidløg
en masse friske krydderurter eller spinat
Korriander
Spidskommen
Salt
Skrevet af Acai-Maria
Ingredienser:
1 pk tofu100g hvedemel
1 løg
2 fed hvidløg
en masse friske krydderurter eller spinat
Korriander
Spidskommen
Salt
Alle opskrifter af Acai-Maria:
Hokaidosuppe
Tofudeller
Kokos lasagne
Varm vegansk postej
Kidneybønne spread
Vegansk Cashew jordbær is! (soyafri)
Kommentarer
Marika
12 år siden
12 år siden
Hej Acai-Maria!
Kan man lave disse med firm tofu? Er kommet til at købe en forkert, så nu ved jeg ikke rigtigt hvad jeg skal stille op med den..
Acai-Maria
12 år siden
12 år siden
ja det kan du sagtens, det har jeg selv gjort.. du skal bare ælte godt med hænderne og lade det stå på køl inden du steger dem..
Leppy
12 år siden
12 år siden
hvad kan man spise til de hersens deller?
Acai-Maria
12 år siden
12 år siden
Kartofler eller ris.. og så en god råkost salat til. Det plejer vi at gøre. Eller kogte grønne bønner og kartofler. Det er vist kun fantasien som sætter grænser.