Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Vegetar-pølser

Vegansk

Vegetar-pølser

150 gram friske brødkrummer
250 gram tofu, afdryppet
1 løg, grofthakket
10 gram frisk persille/salvie/timian/rosmarin el. 2 tsk tørret
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. soyasauce
Erstatning for 1 æg (1 spsk. boghvedemel rørt med ½-1 dl. vand/ 1 spsk. nøddesmør/ 1 spsk. pesto/ egg-replacer eller andet)
Salt og peber

Kom alle ingredienserne i en fodd-processer og kør det til en tyk masse. Skrab massen ud og del den i 8 portioner. Rul dem til pølser med hænderne. Blandingen vil være lidt våd, men den er nem at forme. Læg pølserne på en tallerken, dæk med plastfolie og stil dem i køleskabet i ca. 30 min.
tag dem ud og læg dem på en bradepande og dryp olivenolie over. Sæt dem under en varm grill i ca. 10-12 min., til de er brune over det hele. Vend dem ofte.


Bedømmelse: 9 / 10 på 6 stemmer.

Skrevet af Maria-diætist

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Sojaprodukter


Kommentarer

Tamaswini
10 år siden

Mine gad ikke helt formes til pølser.. men en god opskrift, og de er ihvertfald gode i delleform :) Lykkedes mig at forme to pølser, der blev stegt. og jeg skar dem i skiver og puttede dem på pizza.. det var ret godt
Carrot
9 år siden

Den opskrift lyder god.
Den skal helt klart prøves!
-Nanna91-
9 år siden

Mine fungerede rigtig godt selvom det var lidt svært at finde ud af hvor store de skulle være i forhold til tid og varme i ovnen :) jeg lagde dem på en rist bagefter i noget tid og det hjalp til at konsistensen blev endnu bedre :)
Sidney
9 år siden

Kan også tjekke den her video ud



Viser også hvordan du let kan forme dine pølser :)
nicholai
7 år siden

Hvilken type tofu er det? =D