Kokos lasagne
Vegansk
Hak gulerødder og squash fint.Svits løg og hvidløg i en gryde i enten vand eller olie. Tilsæt flåede tomater, bouillonterninger, krydderrier, sojasovs, grønsager. Æblet hakkes i grove tern og tilsættes. Koges 5 minutter og tilsæt sojaprotein.
Bechamelsaucen:
Kokosmælk varmes i en gryde og derefter kommes mel i til det får en cremet konsistens. Jeg tilsatte soja-rismælk for at få mere sovs og derefter muskatnøden, salt og peber. Man kan evt droppe soja/ris-mælken og tilsætte mere kokosmælk i stedet.
Læg lasagnen sammen i smurt ildfast fad. Tomatsovsen - bechamelsovs - lasagneplader - bechamelsovs.. slut af med lasagneplader med en masse bechamelsovs øverst.
Bag i 45min på 200grader
Bedømmelse: 10 / 10 på 1 stemme.
Skrevet af Acai-Maria
200 g. enten tekstureret sojaprotein eller svampe/champignoner blendede i små stykker.
3 løg
2 ds. flåede tomater
3 gulerødder
en halv squash
3 fed hvidløg
2 laurbærblade
2 tsk. Oregano
2 tsk. rosmarin
2 æble
1,5 bouillonterning
3spsk sojasovs
Bechamelsaucen
1 ds. kokosmælk
Soja/rismælk
hvedemel
muskatnød
salt
peber
lasagneplader, 1 pakke
Skrevet af Acai-Maria
Ingredienser:
Ingredienser:200 g. enten tekstureret sojaprotein eller svampe/champignoner blendede i små stykker.
3 løg
2 ds. flåede tomater
3 gulerødder
en halv squash
3 fed hvidløg
2 laurbærblade
2 tsk. Oregano
2 tsk. rosmarin
2 æble
1,5 bouillonterning
3spsk sojasovs
Bechamelsaucen
1 ds. kokosmælk
Soja/rismælk
hvedemel
muskatnød
salt
peber
lasagneplader, 1 pakke
Alle opskrifter af Acai-Maria: