Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Fake fiskefilet

Fake fiskefilet

Vegansk

Start med at lave en tyk dyppelse af tahin og krydderier – den skal smage af meget, da både nuttolene og rasp stjæler en del af smagen. Dyp Nuttoleneskiverne i den, så den dækker alle sider i et tykt lag. Vend derefter skiverne i rasp og steg dem sprøde på en pande i lidt olie eller margarine.

“Fileterne” spises lune som tilbehør – men er også virkelig gode kolde på rugbrød med remoulade. (Piccalilly fra Cervera er mælkefri/vegansk og kan købes i Føtex.)

http://hijaluna.wordpress.com/?p=4754&preview=true




Bedømmelse: 9 / 10 på 3 stemmer.

Skrevet af Luna_Månebarn Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

(Til 2-3 personer)

6 skiver nuttolene


Dyppelse

4 spsk. lys tahin
2 spsk. friskpresset citronsaft
1 kinesisk hvidløg (eller to almindelige)
½ dl. koldt vand
1 knivspids karry
1 tsk. paprika
1 knivspids røget paprika
1 tsk. løgpulver
1 tsk. nutritional yeast/gærflager
1 tsk. havsalt
Friskkværnet peber


Panering
Rasp
For en glutenfri version kan sesamfrø eller kikærtemel anvendes!
 
Se flere opskrifter på Pålæg

Alle opskrifter af Luna_Månebarn Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.:






Kommentarer

MorLiv
6 år siden

spændende, har det hele hjemme,. men kan de mon laves uden gærflager?
Luna_Månebarn
6 år siden

Dejligt! Ja, det kan du helt sikkert! :)