
Labre linse lunser
Vegansk
Kog linserne i 3 dl vand med 1 tsk salt i 7-8 min. Der må gerne være lidt bid i dem. Hæld evt. overskydende vand fra og kom dem i en skål. Blend græskarkerner og tilsæt disse. Tilsæt alle de øvrige ingredienser, og lad linsefarsen hvilke 5-10 min inden de formes til små lækre dunse-lunser på en varm pande. Skal kun vendes én gang. Nemme at stege! Gode i pitabrød.http://hijaluna.wordpress.com/2011/02/08/labre-linse-lunser/
Bedømmelse: 9 / 10 på 31 stemmer.
Skrevet af Luna_Månebarn
* 1 dl græskarkerner
* 1 dl. havregryn
* 1 dl hvedemel
* 1 dl vand
* 1/4 dl olie
* 2 finthakkede løg
* 1 -2 tsk. salt
* 3 tsk. karry
* 3 tsk. paprika
* 1 knivspids røget paprika
* 1 tsk. garam masala
* 2 spsk. citronsaft
* 1-2 fed presset hvidløg
* 1 tsk. løgpulver
* 1 lille spsk. sojasauce
* Godt med peber!
Skrevet af Luna_Månebarn

Ingredienser:
* 2 dl røde linser* 1 dl græskarkerner
* 1 dl. havregryn
* 1 dl hvedemel
* 1 dl vand
* 1/4 dl olie
* 2 finthakkede løg
* 1 -2 tsk. salt
* 3 tsk. karry
* 3 tsk. paprika
* 1 knivspids røget paprika
* 1 tsk. garam masala
* 2 spsk. citronsaft
* 1-2 fed presset hvidløg
* 1 tsk. løgpulver
* 1 lille spsk. sojasauce
* Godt med peber!
Kommentarer
Røsle
9 år siden
9 år siden
Dem vil jeg lave lige nu!
Mette-
9 år siden
9 år siden
Waw.. de her er lækre! Rigtig god konsistens og god krydret indisk smag:-)
CecilieLove
9 år siden
9 år siden
Jeg ELSKER dem! De har sådan en lækker konsistens, og er så krydret, at jeg bliver helt varm i kinderne (; MUMS!
mailis
9 år siden
9 år siden
Wauw hvor er de bare gode! Thumbs up

elve
9 år siden
9 år siden
rigtig gode også i en børnevenlig ukrydret version.
Trinche
9 år siden
9 år siden
Hold da kaje! Virkelig gode;-) tak for den!!
obamayomama
9 år siden
9 år siden
Smager virkelig godt og alle jeg har lavet dem til, har kunnet li dem!!
Jivana
9 år siden
9 år siden
Mmmmh

KIMb
9 år siden
9 år siden
Super deller ; )
Namenam....
vegetarse
9 år siden
9 år siden
Disse labre linse dunser er intet mindre end geniale! Gode med en saftig råkostsalat til, og perfekte som pålæg. Jeg har lavet en ordentlig bunke til fryseren.
gipsyrose
8 år siden
8 år siden
De bedste vegedeller jeg har prøvet indtil videre, og jeg synes jeg har prøvet en del

Anitha
8 år siden
8 år siden
Virkelig, virkelig gode!!! Luna's labre linse lunser, hermed en ny delle-favorit!

ennasuS
8 år siden
8 år siden
Jeg brugte grove havregryn (glutenfri), kikærtemel og måtte putte "chili-powder" i istedet for paprika (det havde jeg ikke) og jeg fik 13 lækre (spicy) deller ud af det. Øøøøj det var dejlig mad og dem vil jeg helt sikkert lave til næste "kød-æder-gæst" jeg får til middag!

Remix
8 år siden
8 år siden
De er super gode! Mums
AnjaG
8 år siden
8 år siden
Super super lækre. Selv min meget vegetar-kost kritiske mand, synes de er lækre!
Feranda
8 år siden
8 år siden
Blev faktisk en smule skuffet over resultatet, men min kødædende familie var ellevilde og desuden havde jeg ikke heeeeelt fuldt opskriften så du får 10 chillier for din opskrift

Melosigas
7 år siden
7 år siden
Er disse fryseegnede??
Luna_Månebarn
7 år siden
7 år siden
Ja, det er de.

Tqooa
7 år siden
7 år siden
De smagte rigtigt lækkert, men de faldt fra hinanden allerede inden jeg prøvede at vende dem, nogle bud på hvorfor?
Men det er var helt sikkert min egen skyld, stegning er bestemt ikke min spidskompetence ;-)
10 chillier er givet :-)
Luna_Månebarn
7 år siden
7 år siden
Hmm, det kan skyldes din pande eller at der ikke var kommet god nok skorpe på inden du vendte dem. Prøv at bag dem i ovnen (på bagepapir) næste gang! Det sparer både tid, fedtstof og stegeos.

sophiethorsbjerg
6 år siden
6 år siden
Jeg lavede dem for min kødspisende familie i går - og de var vilde med dem! De var virkelig gode og jeg lavede dem sammen med ovnbagte rodfrugter og kartofler. Selv min kødelskende lillebror var helt vild med dem, og alt blev spist op. De skal helt sikkert laves igen og jeg tror også at det fik min familie til at indse at vegansk mad slet ikke er så dårligt ;-)
Christina Ross
5 år siden
5 år siden
Nammenam
