Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Vegansk Bernaise Sauce

Vegansk

Mock Bernaise

115 g blendet silketofu
4 meget finhakkede forårsløg
2/3 kop tør hvidvin
2 spiseske eddikke
2 teske timian (helst friskhakket)
½ teske tørret salvie
1 spiseske finthakkede estragonblade
½ teske peber
1/4 teske safron
1/2 teske revet citronskal
1/2 teske revet appelsinskal
1/4 kop citronsaft
1/4 cup orange juice
2 teske gærflager
1/2 kop mælkeerstatning
Salt efter smag

Kog vin, forårsløg og eddike i en sovsepande indtil halvdelen er forsvundet. Tilsæt timian, salvie, estragon, peber, safron, frugtskaller og frugtjuice. Kog indtil halvdelen er forsvundet igen.

Fjern fra kogepladen og tilsæt gærflager, tofu og mælkeerstatning. Smag til med salt og servér.


Bedømmelse: 6 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af Mette

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Saucer, dips og dressinger


Kommentarer

soy_r_us
12 år siden

Lyder fremragende! Den må jeg prøve en dag. Er man studerende eller på anden måde mindre bemidlet og skal det gå lidt mere tjept, kan man lave en hvid vegansk basis sovs og kyle noget bernaise essens i.
Mette
12 år siden

- og gøre den gul med gurkemeje
Janse
9 år siden

Hvor er fedtstoffet? en klassisk bernaise er sindssygt smørholdig.