Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Hvidvinssovs med grønsager.

Vegansk

Tænd komfuret på højeste blus

Skær grønsagerne ud i passende størrelse.

Hæld hvidvin, krydderier og grønsager i en tykbundet gryde.
Lade det koge til der næsten ikke er mere hvidvin tilbage (alkoholen er fordampet)

Tilsæt vand og lade det koge videre på halvt blus i 7-10 min. tilsæt evt mere vand.

Hæld sovsejævner langsomt i under omrøring til sovsen har en passende tykkelse.

Tag det af blusset og lad den blive lidt køligere og tilsæt da plantefløden. (den skiller hvis den bliver kogt)









Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Knoldselleri Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

2 dl hvidvin
4 dl vand
1 dl plantefløde
1 løg
1 rød peberfrugt
2 gulerødder
1 tsk urtesalt/bullion
1 tsk peber
1 tsk røget paprika
1 tsk mild paprika
3 laurbær blade
1 tsk agavesirup eller andet sirup eller alm sukker.
evt lidt chili

lidt sovsejævner ( 1 spsk hvedemel og 2 dl vand rystet sammen i en beholder med låg)

 
Se flere opskrifter på Saucer, dips og dressinger