Hvidvinssovs med grønsager.
Vegansk
Tænd komfuret på højeste blusSkær grønsagerne ud i passende størrelse.
Hæld hvidvin, krydderier og grønsager i en tykbundet gryde.
Lade det koge til der næsten ikke er mere hvidvin tilbage (alkoholen er fordampet)
Tilsæt vand og lade det koge videre på halvt blus i 7-10 min. tilsæt evt mere vand.
Hæld sovsejævner langsomt i under omrøring til sovsen har en passende tykkelse.
Tag det af blusset og lad den blive lidt køligere og tilsæt da plantefløden. (den skiller hvis den bliver kogt)
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af PollyPunk
4 dl vand
1 dl plantefløde
1 løg
1 rød peberfrugt
2 gulerødder
1 tsk urtesalt/bullion
1 tsk peber
1 tsk røget paprika
1 tsk mild paprika
3 laurbær blade
1 tsk agavesirup eller andet sirup eller alm sukker.
evt lidt chili
lidt sovsejævner ( 1 spsk hvedemel og 2 dl vand rystet sammen i en beholder med låg)
Skrevet af PollyPunk

Ingredienser:
2 dl hvidvin4 dl vand
1 dl plantefløde
1 løg
1 rød peberfrugt
2 gulerødder
1 tsk urtesalt/bullion
1 tsk peber
1 tsk røget paprika
1 tsk mild paprika
3 laurbær blade
1 tsk agavesirup eller andet sirup eller alm sukker.
evt lidt chili
lidt sovsejævner ( 1 spsk hvedemel og 2 dl vand rystet sammen i en beholder med låg)
Alle opskrifter af
PollyPunk :