Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Veganized KFC Double Down

Veganized KFC Double Down

Vegansk





Fastfood sandwichen der har taget verdenen med storm! Så meget kød at der ikke er plads til brødet!

Kylling:

1) Bland seitanmel med krydderi og vand.

2) Ælt det sammen til det er blevet fast i konsistensen.

3) Form det til 4 kyllinge stykker og pak stramt ind i sølvpapir.

4) Damp det i en time.

5) Bland egg replacer med kogende vand og vend "kyllingerne" i det.

6) Vend stykkerne i rasp + melblandingen

7) Friture steg i ca. 1 cm olie til stykkerne er gyldenbrune på begge sider.

8) Kom 1 skive ost på hvert stykke og fordel baconen på stykkerne.

9) Kom i oven i ca. 4 minutter ved 200 grader.

Hvidløgsmayo:

1) Kom soyamælken i en foodprocessor og hæld langsomt olien i imens den blander det til det har fået en tyk konsistens.

2) Kom edikke og resten af ingredienserne i, og og bland det rund.

Til sidst:

1) Kom mayo på alle stykkerne og læg dem sammen så det bliver til sandwich.

2) Spis!



Bedømmelse: 9 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af metalattack

Ingredienser:

Paneret Kylling:

500 gr. Seitan mel

2 dl. vand

1 dl. rasp + 1. dl hvedemel

1 skefuld egg-replacer

Chicken & Steak spice

Olie til at fritere i.

Vegansk hvidløgsmayo

1 dl. soyamælk

2 dl. solsikke olie

1 tsk. hvidvinseddike

1 tsk. salt

1 knivspids sukker

Andet:

Vegansk cheddar

1 pakke vegansk bacon

 
Se flere opskrifter på Fastfood og Snacks


Kommentarer

Minky25
9 år siden

Fantastisk ide! Den ser dyr og besværlig ud, men jeg tror at det er det værd hvis det eneste man har lyst til i verden er stegt kylling ; )
Må prøves...
Linette
9 år siden

Hvidløgsmayo uden hvidløg? :)
OliverH
9 år siden

Fuck, den skal jeg have købt hjem til på et tidspunkt.
enLouise
9 år siden

Det lyder lækkert - må prøves. Det er jo bare et indkøb på Vegan Wonderland væk ;)
Dog har jeg aldrig lavet mayo med hvidvin i, hvilket jeg må prøve. Jeg plejer selv at foretrække mayo lavet på sojafløde (så den bliver dejlig fed, mmmh) og så med sennep, citronsaft, tørrede dildspidser (godt med dild!) og salt og peber. Det skaber altså en virkelig lækker mayo.

Og må jeg lige give et råd med på vejen? Jeg har efterhånden lavet RIGTIG meget mayo og har været igennem en del kiksere, men har omsider fundet ud af hvad jeg gør galt (tror jeg - det går i hvert fald ikke galt længere). Men brug et blenderglas og en stavblender og hæld så lidt olie i af gangen i en tynd stråle. Så bliver det hele nemlig blendet på én gang og man undgår kiksere (og ender IKKE med en slasket og flydende mayo). Og slut af med citronsaft, så får den lige den sidste tykkende effekt og bliver super mayo-agtig!

... bare lige et råd herfra ;)