
Knækbrød
Vegansk
Rør alle de tørre ingredienser sammen og tilsæt olie og vand. Det hele røres sammen til en jævn dej, som deles i to lige store portioner.Læg den ene portion på et bagepapir og læg et stykke bagepapir hen over. Så skal den ellers bare rulles flad - kommer til at fylde næsten hele papiret. Når den er rullet flad, flyttes den over på en bageplade og det øverste papir fjernes. Skær dejen i de stykker de ønsker med en pizzakniv.
Bages ved 200 grader i 15-20 minutter.
Kan fx. bruges som snack i madpakken eller som et lækker mellemmåltid

Bedømmelse: 9 / 10 på 6 stemmer.
Skrevet af Maj :)
1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl soksikkekerner
2 dl græskarkerner
3½ dl hvedemel
2 dl vand
1 3/4 dl olie
1 tsk bagepulver
2½ tsk salt
Skrevet af Maj :)
Ingredienser:
Til to bageplader:1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl soksikkekerner
2 dl græskarkerner
3½ dl hvedemel
2 dl vand
1 3/4 dl olie
1 tsk bagepulver
2½ tsk salt
Kommentarer
Mrs Darling
12 år siden
12 år siden
Ser nice ud Maj

Acai-Maria
12 år siden
12 år siden
kan man bruge fuldkornshvedemel, eller rugmel?
CamillaMai
12 år siden
12 år siden
Jeg har præcist samme opskrift fra min mormor!


Maj :)
12 år siden
12 år siden
Det er helt i orden CamillaMai


frederikke1
10 år siden
10 år siden
Rigtig gode og nemme. Jeg brugte speltmel istedet for hvedemel. Rigtig gode.
Remix
10 år siden
10 år siden
Hvis man kan lide rosiner/tranebær, så smager de godt grofthakkede i:)