Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Pastasalat med soltørrede tomater, peberfrugt og rucola

Vegansk

Du starter med at grille den røde peberfrugt i ovnen, indtil den er sort og skindet sidder løst. Du putter den så i en frysepose, til den er afkølet.

Nu skærer du de soltørrede tomater, peberfrugterne (når den røde er afkølet, og du har flået den) og løget i tern og skyller rucolaen. Kog også pastaen.

Nu mixer du det hele, og laver dressingen (du blander bare det hele, og rører det sammen). Hæld dressingen over, og mix yderligere. Færdig!


Bedømmelse: 1 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Abekatten

Ingredienser:

Til tre personer:
400g pasta
1/2 glas soltørrede tomater (i olie)
2 peberfrugter - en rød og en gul
1/2 bakke rucola
1 stort foråsløg

Dressing:
3 spsk. balsamico eddike
3 spsk. olivenolie
salt og peber
 
Se flere opskrifter på Pasta og andre hvedeprodukter