Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Tyrkisk landsuppe

Vegansk

Løg og champignon hakkes og svitses i en gryde. Tomater, bouillon, krydderier og salt tilsættes. Retten småkoger under låg i 10 min. Suppehorn kommes i, og retten koger yderligere 10 min.
Hakket peberfrugt og persille tilsættes og det hele koger et par minutter til.

Helt klassisk laver man det med hakket oksekød i som svitses lidt i starten...


Bedømmelse: 8 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af veggiemommy

Ingredienser:

2 løg
250 g champignon
lidt olie
1 dåse hakkede tomater eller 3-4 tsk tomatpure
5 dl grønsagsbouillon
2 tsk paprika
lidt tørret mynte eller andet krydderi som timian
125 g suppehorn (pasta)
1/2 rød peber eller grøn peberfrugt
1 bdt. persille
 
Se flere opskrifter på Supper