Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Dessertpandekager

Dessertpandekager

Vegansk

Veganske Dessertpandekager
4 dl. soyamælk med vanilje
2 ½ dl. hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 spsk. olie
Fedtstof til stegning
evt. 1 knivspids vaniljesukker

Pisk ingredienserne sammen. Lad dejen stå 5-10 minutter før de bages på panden. Server med marmelade, flormelis, sukker, chokoladesauce, karamelsauce, tofuis, frugt på dåse, frugt fra fryseren, frisk frugt, revet chokolade, hakkede nødder...

Min favoritsammensætning er en pandekage med halvoptøet tofuline vaniljeis og karamelsauce, og så en lille bitte smule revet chokolade for lige at tilføje lidt til sukkerchokket jeg får 10 minutter senere. AMMMM!!


Bedømmelse: 7 / 10 på 9 stemmer.

Skrevet af Mette

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Desserter, kager og slik


Kommentarer

Stine
11 år siden

Jeg plejer at buge den helt samme opskrift tilfører dog også 1 tsk vaniljesukker
De hænger super godt sammen (hvis man bruger en slip let pande)
Plejer at spise dem med citronsaft og sukker... mmm
enLouise
8 år siden

Citronsaft? Det har jeg aldrig prøvet - det må jeg prøve :D
Mette-
6 år siden

Mums de er gode :-)
Luvox
6 år siden

De blev velmodtaget, selvom der ellers var en vis skeptisk over for, om pandekager kunne blive gode uden æg :D
Jeg tror, at det skal blive min standard pandekage opskrift :)