Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Grønlangkål

Grønlangkål

Vegansk

Tøm posen i en gryde, og følg vejledningen på bagsiden.

Når grønkålen er varmet op, tilsætter man omkring en ½ liter fløde, tilsæt LIDT adgangen.

Kom så ca. en knivspids salt i, hvorefter man smager den til med sukker - der bruges en del.

Når den smager som den skal, og er varm nok er den klar.
MUMS! : D


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Mitzey

Ingredienser:

Grønkål hakket (hel pose fra coop)
ca. ½L Soya- eller Risfløde
Sukker
Salt
 
Se flere opskrifter på Julemad

Alle opskrifter af Mitzey:






Kommentarer

fruaggerholm
5 år siden

Du kommer IKKE fra sønderjylland i alle tilfælde...ha ha...der skal absolut INGEN sukker i grønlangkål på disse kanter. Første gang jeg fik grønlangkål uden for sønderjylland viste jeg slet ikke hvordan jeg skulle reagere, da jeg ALDRIG har hørt om sukker udgaven, så jeg troede i alvor at kokken havde klokket i det og taget fejl af sukker og salt....Indtil det gik op for mig at alle de andre synes kålen var lige som den skulle være...ha ha. Det har vi ´grinet meget af siden hen
Mitzey
3 år siden

Det smager faktisk godt med og uden ;)