
Hakkaido Babymos (fra 4. mdr.)
Vegansk
Hakkaidoen vaskes rigtig godt, kernerne og trådene fjernes skæres derefter i stykker (ala når man skære honningmelon)Pak stykkerne ind i sølvpapir Sæt den i et lille fad, hælde en kop vand i og saml enderne på toppen
og put i ovnen 1,5 time på ca 180´
Når det er færdigt og blødt, giver man det en ordentlig tur med stavblender.
Resten kan puttes i en pose og vrides rundt for hver portion (ca 1-1,5 dl) som på fotoet og puttes i en fryser
Tøes op i en gryde eller microbølgeovn (tilsættes evt lidt vand,) en skefuld MME og en tsk olie.
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af PollyPunk
1-2 kopper vand
Sølvpapir
1 lille fad
Fedtstof
MME el. modermælk
Skrevet af PollyPunk

Ingredienser:
1 hakkaido græskar1-2 kopper vand
Sølvpapir
1 lille fad
Fedtstof
MME el. modermælk
Alle opskrifter af
PollyPunk :
Jule-tofu-deller
Flødeost
Linse hummus/linsepostej
Linse vegedeller
Asparges creme
Soyabønnepostej
Linse/tomatsovs
Svampe/Grønkåls ret
Alternativ til mayo
Nøddesteg
Hvidvinssovs med grønsager.
Nice, nem og sund garniture..
Sukkerfri Jordbærtærte - NEM!!!
Sund Dessertcreme (evt lagkage?)
Nem Ris ret
Indisk inspireret gullashsuppe?
Kommentarer
Luna_Månebarn
11 år siden
11 år siden
Skal den ikke flyttes ind i den nye kategori baby/børnemad (som først vil komme til syne når der er opskrifter i den) denne opskrift?
