Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Brassilianske kidneybønner

Vegansk

1 pose kidneybønner
3 løg
5-6 fed hvidløg
røget paprika (ca 2-3 tsk

Bønner opblødes naturligvis

Kog bønnerne med hakket hvidløg og løg, røget paprika, kom vand ved så det lige dækker med 1 cm over.
Kog i 4-5 timer ved svag varme, kun så det lige simrer.
Retten skal være så bønnerne faktisk har jævnet vandet.
Normalt bruges der røget kød i denne ret, men jeg fandt ud af at en røget paprika faktisk kan gøre det samme.
Den spises med basmatiris.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Mama Sus

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Bønner, linser og andre bælgfrugter


Kommentarer

Klidmonsteret
9 år siden

Uuhh.. I Tanzania fik jeg de bedste bønner, hvor det også var som om, at de havde jævnet vandet...

Det kan have været en lang kogetid...
Acai-Maria
9 år siden

Er det kidneybønner de har brugt? Fik aldrig serveret kidneybønner i Brasilien, kun de små sorte eller små brune bønner. Men ja laaang kogetid gav den lækre sovs.. det spiser de hver eneste dag..
Mama Sus
9 år siden

Acai- Maria , nu kender jeg den kun herhjemmefra, hvor jeg har en god veninde som er Brassilianer og hun bruger altid kidneybønner. Og ja det er den lange kogetid der gør det og det smager pragtfuldt.