Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Fedtfri chutney med æble, rødløg og aubergine

Fedtfri chutney med æble, rødløg og aubergine

Vegansk

Denne chutney er frisk og sprød fra løgene og æblet, men også blød og “fed” fra auberginen og tomaterne. Løgene karamelliserer en smule under tilberedningen, og jeg ville aldrig have gættet på at denne ret var fedtfri hvis jeg fik den serveret.


Fremgangsmåde

Skær auberginen i skiver og derefter i tern. Ligeledes skæres rødløg, tomater samt æble i tern. Auberginen kommes på en pande tilsat lidt kogende vand samt et drys havsalt og steges ved høj varme i et par minutter. Tilsæt lidt mere vand når det fordamper fra panden så aubergineternene ikke sætter sig fast. Tilsæt derefter rødløg og æbletern, og vand om nødvendigt. Efter yderligere et par minutter tilsættes tomatternene og en lille sjat sojasauce/tamari. Drys med frisk hakket timian inden servering.


http://hijaluna.wordpress.com/2011/06/03/fedtfri-chutney-med-r%C3%B8dl%C3%B8g-og-aubergine/


Bedømmelse: 9 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Luna_Månebarn Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

(til 2 personer)

1 lille syrligt æble
2 rødløg
½ lille aubergine
2 tomater
Havsalt
Sojasauce eller tamari
 
Se flere opskrifter på Grøntsagsretter

Alle opskrifter af Luna_Månebarn Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.: