Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Indisk (-inspireret) pasta

Indisk (-inspireret) pasta

Vegansk

Til ca. 2 personer.

Denne pasta er meget smagfuld og kan bruges til alt muligt. Den er inspireret fra en kødret, hvor man blander pastaen med yoghurt og marinerer kødet. Denne marinade kan dog bruges til alt andet. Denne ret er uden youghurt!

Alle ingredienser puttes i en blender og blendes sammen til en pasta/mos. Konsistensen kan reguleres med vand, olie eller mælk, men det skal ikke være for flydende. Mandlerne kan tilsættes lidt senere hvis man vil have en mere chunky udgave.

EX:
Prøv fx at grille stænger af rød og gul peber og squash i en pande. Når stængerne er ved at blive sprøde tilsættes pastaen/mosen og rister i 5-10 min. mere til løgene og krydderierne dufter dejligt.

Serveres med brune ris. Mums!

Man kan også bruge masaala-blanding eller en anden yndlings-blandning.
Persille kan udskiftes med andre friske krydderurter, fx koriander.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Lali

Ingredienser:

1 håndfuld mandler
2 limefrugter, saften af
2 cm ingefær
2 fed hvidløg
3-4 skiver frisk chili
1 lille løg ell. 1/2 stort løg
1 stor spsk tandoori-krydderiblanding
salt og peber
vegatabisk olie
1 håndfuld frisk persille
evt. 1 dl soyamælk
 
Se flere opskrifter på Hovedretter og fint mad