Italiensk bønne-spread
Vegansk
Opskriften er tyvstjålet fra FEMINA, dog med få justeringer af mængderne
- Hæld vandet fra bønnerne; skyld dem under koldt vand i en sigte, og lad dem dryppe af.
- Kom bønner, hvidløg, halvdelen af olien, persille, basilikum og citronsaft i en lille blender ell. minihakker og blend til en cremet masse. Juster med resten af olien til massen har en ønsket konsistens.
- Smag til med salt og evt. citronsaft.
Nyd den som dip til grøntsagsstave eller som spread i en sandwich.
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af Jivana
- 1-2 fed hvidløg
- ca. 1/2 dl olivenolie
- 2 spsk. skyllet persille, hakket
- 1 stor håndfuld frisk basilikum, hakket
- Saft af 1/2 citron
- Salt
Skrevet af Jivana
Ingredienser:
- 1 dåse kogte butter beans ell. udblød selv 100 g butter beans (tørvægt) natten over- 1-2 fed hvidløg
- ca. 1/2 dl olivenolie
- 2 spsk. skyllet persille, hakket
- 1 stor håndfuld frisk basilikum, hakket
- Saft af 1/2 citron
- Salt