Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Italiensk bønne-spread

Vegansk

Opskriften er tyvstjålet fra FEMINA, dog med få justeringer af mængderne :)

- Hæld vandet fra bønnerne; skyld dem under koldt vand i en sigte, og lad dem dryppe af.

- Kom bønner, hvidløg, halvdelen af olien, persille, basilikum og citronsaft i en lille blender ell. minihakker og blend til en cremet masse. Juster med resten af olien til massen har en ønsket konsistens.

- Smag til med salt og evt. citronsaft.


Nyd den som dip til grøntsagsstave eller som spread i en sandwich.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Jivana

Ingredienser:

- 1 dåse kogte butter beans ell. udblød selv 100 g butter beans (tørvægt) natten over

- 1-2 fed hvidløg

- ca. 1/2 dl olivenolie

- 2 spsk. skyllet persille, hakket

- 1 stor håndfuld frisk basilikum, hakket

- Saft af 1/2 citron

- Salt

 
Se flere opskrifter på Bønner, linser og andre bælgfrugter