Pasta bolognese
Vegansk
Jeg varmede Olie på panden, sammen med krydderierne - ikke oregano endnu;-)Herefter kom jeg portobellosvampene på - dem havde jeg i forvejen blendet til ukendelig hed!
Stege - stege - stege....
På med de flåede tomater, og oreganoen - og hvad man ellers kan lide i sin bolognese;-)
Smagte herefter til med ketchup og lidt mere salt og peber.
Så er det jo næsten klar til at blive serveret med den kogte pasta, og gærflagerne - eller revet ost hvis man foretrækker;-)
- Enjoy -
Bedømmelse: 8 / 10 på 3 stemmer.
Skrevet af Trinche
3/4 rødløg
3 portobellosvampe
1 ds flåede tomater
Oregano
Paprika
Karry
Ketchup
Salt og Peber
Pasta
B-gærflager/revet ost
Skrevet af Trinche
Ingredienser:
Olie3/4 rødløg
3 portobellosvampe
1 ds flåede tomater
Oregano
Paprika
Karry
Ketchup
Salt og Peber
Pasta
B-gærflager/revet ost
Kommentarer
?
13 år siden
13 år siden
Yikes, det ligner godt nok alm. kødsovs. Det skal helt klart prøves en dag
Trinche
13 år siden
13 år siden
Ja, det lignede fuldstændigt;-) og smagte også meget derhenad...jeg var en sucker for pasta med kødsovs før jeg blev vege, så det passer mig helt fint...bare uden den der efterfølgende oppustethed som hakket oksekød godt kan give;-) Prøv det;-)
Christinamichelle
13 år siden
13 år siden
Det ser godt nok lækkert ud min søde!!!! :o
?
13 år siden
13 år siden
Jeg fik lavet det til aften, om må give Trine ret, det smager bedre end kødsovs. Jeg var dog aldrig en fan af kødsovs. Retten har dog den der umami smag, som det vist nok hedder. Det ligner kødsovs på en prik, så man vil nemt kunne narre en kødspiser eller to.
Det var supernemt og hurtigt at lave. Jeg droppede ketchup og karry, men tilsatte paprika, timian, oregano, (lidt for meget) peber og en tsk sukker.
Trinche
13 år siden
13 år siden
super Jacob;-) Det glæder mig at den bragte lidt mad-lykke;-)
Giant Mårhund
13 år siden
13 år siden
Det er utroligt hvad et enkelt bogstav kan gøre - jeg læste "Det ligner kødsovs på en pik", og gjorde rét store øjne!
Men det ser sgu godt ud. Og simpelt! Det er jo altid et plus
?
13 år siden
13 år siden
Haha GM. Lyder ikke for lækkert med "kødsovs på en pik". Men nu er jeg hverken kødæder eller pige
skagengiirl
13 år siden
13 år siden
Hvor mange personer er der til i opskriften?
Trinche
13 år siden
13 år siden
hmmm der var kun til mig (smiley med røde ører:D) smagte så godt at jeg forgreb mig på det - men der kunne nok godt have været til to:D
kasper91
12 år siden
12 år siden
hey jeg præsenterede den for min bror og han var elle vild med det:-) det var så godt at spiste resten af det på mad pakken dagen efter og det skal så lige siges at han ikke en så meget for tin der er sundt så det var meget sjovt at han spiste det med så stor velbehag men dte skal prøves
Wizzerdrix
12 år siden
12 år siden
Virkelig god opskrift når man lige har øvet sig et par gange. Retten har megen gavn af at man også lige svitser et halvt finthakket løg sammen med svampene. I stedet for de de svampe du foreslår bruger jeg for resten bare champignon (stadig blendede, dog ikke til ukendelighed). Fungerer strålende! Og så hjælper det også at svitse lidt dåsemajs med champignonerne. Og husk lidt chili. Og kog det med fuldkornspasta for ekstra protein. Og strø evt. lidt sesamfrø el. lignende ovenpå. Det er så æderen at jeg laver det 3 gange om ugen. NICE!
Trinche
12 år siden
12 år siden
Lang tid siden jeg har tjekket herinde, men det glæder mig virkelig at I kan li den - er også tosset med den;-) men ja, jeg varierer også lidt fra tid til anden...og tror det snart må være tid til at kaste sig over en ordentlig portion...hmm måske denne gang som dip dip til en god veggedelle;-)