
Vegansk valnødde-daddel småkager
Vegansk
I en lille gryde koges dadler og vand indtil dadlerne er bløde. Tag gryden af varmen og mos. (Hvis nogle af dadlerne stadig er hele så smid det en tur i foodprocessor med nogle af de våde ingredienser.)I en stor skål blandes olie, vanilje, ’mælk’, citronjuice, hørfrø, æbler og dadler.
Bland de resterende tørre ingredienser undtagen nødder.
Bland det tørre i det våde og vend forsigtigt.
Vend nødderne i.
Sættes med teske på bagepapir og bages ca. 15 min. på 175 grader. Skal have fået lidt farve.
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af Vegimama
1,2 dl. Vand
1 spsk. Citronjuice
0,6 dl. Solsikkeolie/kokosolie el. lign
1 tsk. Vanilje
0,6 dl. Rismælk el. lign.
2 spsk. Kværnet hørfrø (bedst i kaffemølle)
1 revet æble
2 dl. Fuldkornsmel
2 tsk. Bagepulver (kan udelades)
½ tsk. Natron (kan udelades)
½ tsk. Salt
2 dl. Halve valnødder
Skrevet af Vegimama
Ingredienser:
2½ dl. Dadler (pakket)1,2 dl. Vand
1 spsk. Citronjuice
0,6 dl. Solsikkeolie/kokosolie el. lign
1 tsk. Vanilje
0,6 dl. Rismælk el. lign.
2 spsk. Kværnet hørfrø (bedst i kaffemølle)
1 revet æble
2 dl. Fuldkornsmel
2 tsk. Bagepulver (kan udelades)
½ tsk. Natron (kan udelades)
½ tsk. Salt
2 dl. Halve valnødder